Verlopen op: aug 1, 2021
Branche: Notariaat
Uren: Part Time
Regio: Amsterdam

Voor een klein notariskantoor in de gezellige wijk Oud-Zuid in Amsterdam zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een parttime Notarieel Secretaresse. Heb jij enige ervaring bij een notariskantoor en wil jij graag drie dagen per week werken? Lees dan snel verder!

 

Jouw profiel

 • Je hebt (stage) ervaring bij een notariskantoor;
 • Je beschikt over een afgeronde secretaresse opleiding of je wil graag naast jouw rechtenstudie parttime werken;
 • Woonachtig in regio Amsterdam;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je komt met het openbaar vervoer of pakt de fiets/scooter;
 • Parttime beschikbaar voor drie dagen per week.

 

Je werkzaamheden als Notarieel Secretaresse

Als notarieel secretaresse zul je in een klein teamverband werkzaam zijn binnen de algemene notariële praktijk en wel voornamelijk op het gebied van het vastgoed en eventueel ondernemingsrecht. Je bent verantwoordelijk voor correspondentie, aanmaken en voorbereiden van zaken, telefoonbeantwoording en dossierbewaking. Een en ander geschiedt in samenwerking met de rest van het team waarbij de communicatielijnen kort zijn en er gewerkt wordt in een aangenaam, gedreven en ambitieuze omgeving. Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het aanmaken van dossiers;
 • Correspondentie voeren met cliënten en derden;
 • Ontvangen van cliënten, waaronder ook koffie en thee verzorgen;
 • Agendabeheer en afspraken inplannen;
 • Dossiers beheren, voorbereiden en afwerken;
 • Volmachten en legalisaties verzorgen;
 • Recherches uitvoeren in de dossiers;
 • Overige ondersteuning bieden aan de medewerkers en notarissen.

 

Je toekomstige werkgever

Je toekomstige werkgever is een klein notariskantoor gevestigd in een ruim en aangenaam kantoorpand in de gezellige wijk Oud-Zuid in Amsterdam. Het kantoor bevindt zich op loopafstand van gezellige winkels en eettentjes, zodat je er in de pauze op uit kunt voor een hapje of een wandeling. Verder is het kantoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar je kunt ook gemakkelijk met de fiets of de scooter gaan. Het notariskantoor voert een algemene stadspraktijk met daaraan gerelateerde zaken waarbij het accent ligt op vastgoed en ondernemingsrecht (zowel nationaal als internationaal). Voor de notarissen staat een cliëntgerichte benadering centraal, ze hebben de juiste kennis in huis en hanteren korte lijnen binnen kantoor. In ieder geval heerst er binnen de organisatie een informele sfeer van openheid, ambitie, enthousiasme en aanpakken. Het notariskantoor staat goed aangeschreven in de regio en ze hebben een vast cliëntenbestand. Het team bestaat uit twee notarissen en ongeveer 15 medewerkers, waarvan 4 in de ondersteuning. Er zijn genoeg collega’s waar jij je vragen aan kwijt kunt en uiteraard word je ook uitgebreid ingewerkt.

 

Je (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Je treedt direct in dienst bij het notariskantoor en ontvangt een salaris dat afhankelijk is van je vooropleiding en relevante werkervaring. Je salaris ligt tussen de € 2.100,- en € 2.800,- bruto op fulltime basis. Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar en ontvangt een maandelijkse reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer of een volledige reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer. Dagelijks ondersteun jij de rest van het team en kan je genieten van een ambitieuze en informele werksfeer. In overleg kun je eventueel met de auto komen (parkeerplek), maar bij voorkeur kom je met het openbaar vervoer of de fiets/scooter. Jij bent in ieder geval parttime beschikbaar, door jouw thuissituatie of omdat je graag naast jouw studie ervaring wil opdoen. De uren en de voorkeur voor bepaalde dagen kunnen in onderling overleg worden afgestemd, hierin zijn ze flexibel.

 

Solliciteer nu!

Reageer en kom in contact met Link2Match. Wij vertellen je graag nog meer over de betreffende functie en werkgever!

Deze vacature is verlopen.

Notariaat

Bekijk alle vacatures

Advocatuur

Bekijk alle vacatures

Bedrijfsleven

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Kraijenhoffstraat 137A
1018 RG Amsterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden