Verlopen op: sep 17, 2021
Branche: Notariaat
Uren: Full Time Part Time
Regio: Amsterdam

Voor een middelgroot notariskantoor in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een Notarieel Secretaresse voor de vastgoedpraktijk. Wil jij van de zuidas af maar wel in een soortgelijke praktijk werken? Dan heb ik de perfecte functie voor jou! Als senior Notarieel Secretaresse ga jij het ambitieuze en enthousiaste team versterken en kom jij voor een hele leuke notaris te werken.

 

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal 12 jaar ervaring als Notarieel Secretaresse;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
 • Je bent enthousiast en wil graag in een modern en enthousiast team aan de slag gaan;
 • Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving;
 • Bij voorkeur vier of vijf dagen per week beschikbaar.

 

Je werkzaamheden als Notarieel Secretaresse

Binnen het team Vastgoed is er plek voor een zeer ervaren Notarieel Secretaresse. In deze functie ondersteun je de (kandidaat-) notarissen en medewerkers en kom je direct voor de notaris te werken. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteunende werkzaamheden binnen de dossiers van de vastgoedpraktijk en daarbij alle aspecten van de dossiers. De werkzaamheden zijn divers en de omgeving is dynamisch. Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het aanmaken en voorbereiden van dossiers;
 • Correspondentie voeren met cliënten en derden;
 • Gegevens invoeren en passeerklaar maken van dossiers;
 • Agendabeheer en afspraken inplannen;
 • Opmaken van afschriften en facturen;
 • (Concept) akten opstellen;
 • Overige werkzaamheden, zoals: stukken opvragen, onderzoeken van registers, opmaken van volmachten en legalisaties.

 

Je toekomstige werkgever

Het notariskantoor is een middelgroot en modern notariskantoor op een leuke locatie in Amsterdam Zuid. De partners van dit kantoor komen allemaal van grote zuidas kantoren en hebben de handen ineen geslagen voor een prachtige samenwerking. Het is één van de eerste boutique notariskantoren van Nederland. Het team bestaat uit drie notarissen, twee toegevoegd notarissen, tien kandidaat-notarissen en ongeveer twintig juristen, medewerkers en secretaresses. Het notariskantoor biedt deskundig advies op hoog niveau voor met name het Ondernemingsrecht en het Vastgoed. Ze bieden jou een gemotiveerd en professioneel team waarbinnen jij jezelf kunt ontwikkelen. Er is reeds veel kennis aanwezig, waardoor jij met jouw vragen makkelijk bij een collega of bij de notaris terecht kunt. Bij dit notariskantoor wordt er hard gewerkt, maar er is ook veel tijd voor ontspanning en juist de work-life balance vinden zij erg belangrijk. Dit is ook één van de redenen waarom ze het kantoor zijn gestart en het merkbare verschil met de zuidas. Er worden veel leuke uitjes georganiseerd voor het personeel en elke vrijdag is er een gezellige borrel op kantoor of ergens op locatie.

 

Je (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Je treedt direct in dienst bij het notariskantoor en ontvangt een salaris dat afhankelijk is van je vooropleiding en relevante werkervaring. Je salaris ligt tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto op fulltime basis. Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar en ontvangt een volledige reiskostenvergoeding op basis van het openbaar vervoer. Verder ontvang jij 8,33% vakantiegeld, wordt 50% van de pensioenpreme betaald en zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt zelfs aanspraak maken op een jaarlijkse bonus afhankelijk van de bedrijfsresultaten.

 

Solliciteer nu!

Wij komen graag in contact met jou en vertellen je meer over deze leuke functie bij onze favoriete werkgever!

Deze vacature is verlopen.

Notariaat

Bekijk alle vacatures

Advocatuur

Bekijk alle vacatures

Bedrijfsleven

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Kraijenhoffstraat 137A
1018 RG Amsterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden