Verlopen op: 30 sep 2022
Branche: Advocatuur
Uren: Full Time Part Time
Regio: Den Haag

Voor één van onze favoriete klanten in Den Haag zoeken wij een nieuwe aanwinst voor het team Bouw & Aanbestedingsrecht. Het advocatenkantoor heeft ruimte voor een Juridisch Secretaresse die het gezellige team van secretaresses komt versterken op één van de mooiste locaties van Den Haag. Jij bent een Juridisch Secretaresse met ervaring op een advocatenkantoor. Jij blinkt uit in jouw functie omdat je proactief, representatief en vooruitstrevend bent. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan gaan wij graag een persoonlijk gesprek met jou aan!

 

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur;
 • Interesse in de sectie Bouw & Aanbestedingsrecht (Vastgoed), ervaring is een pre, maar geen must;
 • Een afgeronde mbo-opleiding tot Directiesecretaresse of een hbo Rechten / Officemanagement opleiding;
 • Je bent enthousiast, accuraat en meedenkend richting cliënten;
 • Bij voorkeur ben je minimaal vier dagen beschikbaar (fulltime is helemaal fijn).

 

Je werkzaamheden als Juridisch Secretaresse

Voor de sectie Bouw & Aanbestedingsrecht zoeken we bij voorkeur een secretaresse/assistant met al enkele jaren ervaring in het juridische werkveld. De sectie bestaat uit ongeveer 20 advocaten die momenteel ondersteund worden door 5 assistants. Wegens het aanstaande pensioen van een van de dames zijn we op zoek naar vervanging. De sectie werkt met vaste samenwerkingsverbanden met de advocaten, dus je krijgt één of meerdere advocaten toegewezen waar je de meeste werkzaamheden voor zal verrichten. In teamverband met de andere secretaresses wordt zo het gehele team van advocaten optimaal ondersteund. Al jouw collega assistants hebben ruime ervaring op het secretariële vlak, dus je kunt goed terecht voor vragen.

 • Agendabeheer voor het team van advocaten op jouw sectie;
 • Planning en organisatie van reizen voor de advocaten binnen de sectie;
 • Verwerken van ingaande- en uitgaande correspondentie;
 • Redigeren van processtukken voor zittingen;
 • Bewaken van termijnen en het roljournaal;
 • Het onderhouden van contact met externe partijen;
 • Organiseren en bijwonen van vergaderingen, afspraken, bijeenkomsten en cliëntevenementen;
 • Proactief oppakken van allerlei zaken voor de advocaten uit jouw team.

 

Je toekomstige werkgever

Werken bij dit advocatenkantoor is werken bij één van de leukste en mooiste kantoren van Den Haag en omgeving! Het is een prachtig advocatenkantoor waar ruim 290 professionals werken die dagelijks op topniveau presteren! Je wordt vriendelijk ontvangen bij de mooie receptie. De sfeer en werkcultuur binnen het advocatenkantoor is gezellig en informeel. Binnen het kantoor wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit. Naast het plezier dat zij beleven aan het oplossen van complexe juridische problemen staan ze ook echt voor de ontwikkeling van het eigen personeel. Het advocatenkantoor is heel actief bezig met de groei en ontwikkeling van de Assistants / Secretaresses. Ze hebben al jaren een externe partij ingeschakeld om alle assistants in hun persoonlijke groei en ontwikkeling te begeleiden. Dat doen ze door middel van 1 op 1 groei-gesprekken, thema-bijeenkomsten, interessante workshops, maar ook door, samen met assistants, met de sectie en/of advocaten in gesprek te gaan om ruimte voor gewenste groei en ontwikkeling te creëren. Daarnaast biedt het advocatenkantoor vele leuke en nuttige trainingen aan.

Zodra de Corona-maatregelen weer meer toelaten, worden de sociale activiteiten binnen kantoor ook eindelijk weer opgepakt! Op dit moment wordt er het nodige via de digitale weg georganiseerd. Ze hopen dat op termijn weer de wekelijkse ‘kantoorborrel’ op de vrijdagmiddag door zal kunnen gaan en dat ze andere leuke teamuitjes kunnen oppakken. De secties en afdelingen gaan vaak jaarlijks op een uitje. De ene keer is dat een dagje, de andere keer een weekend. En jaarlijks is er een kantoorfeest! Kortom: genoeg gezelligs om met elkaar te ondernemen! Daarnaast krijgen alle kantoorgenoten dagelijks de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding met collega’s te lunchen in onze lunchkamer, waar je keuze hebt uit een uitgebreid lunchbuffet.

En ook op sportief gebied zijn er vele leuke activiteiten. Wekelijks bieden ze een bootcamp aan van de eigen personal trainer en je krijgt korting op een fitness abonnement bij diverse sportscholen. Daarnaast doen ze jaarlijks met een team van kantoorgenoten die dat leuk vinden mee aan de CPC-loop of de AmstelGoldRace en hebben ze een kantoor(zaal)voetbalteam en hockeytoernooi waar ze aan meedoen. Voor ieder wat wils, maar niets is verplicht!

 

Het aanbod 

Als je op gesprek gaat bij het advocatenkantoor en het is een wederzijdse match, dan krijg je een aanbod en treed je direct in dienst bij het advocatenkantoor op basis van een jaarcontract als Assistant Advocatuur. De salarisrange ligt – afhankelijk van de werkervaring – tussen de € 2.345 en € 3.280 op bruto fulltime basis, wat bij dit advocatenkantoor 37,5 uur per week is. Daarnaast bieden ze een dertiende maand, een reiskostenvergoeding (volledig op basis van 2e klas openbaar vervoer), korting op een fitnessabonnement en een aantrekkelijke pensioenregeling. Uiteraard krijg je ook vakantiegeld en ruim voldoende vakantiedagen op basis van jouw dienstverband als Assistant Advocatuur.

Het advocatenkantoor is gevestigd op een gunstige locatie op loopafstand van het Den Haag Centraal station, waardoor het kantoor uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer. Indien je in Den Haag of omgeving woont, dan is het een toplocatie en dichtbij het gezellige centrum van Den Haag. Ten slotte is jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk voor dit advocatenkantoor. Intern worden er opleidingsprogramma’s georganiseerd voor de Assistants om mee te doen en word er op maat gekeken naar jouw persoonlijke groei.

 

Ben je enthousiast geraakt?

Neem dan snel contact op met Rinske Buitendijk voor een persoonlijk gesprek. Je kunt via het sollicitatieformulier reageren, maar ook bellen of mailen indien je meer informatie wilt ontvangen over de vacature. Je kunt Rinske bereiken op rinske.buitendijk@link2match.nl of 06-51477244. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Deze vacature is verlopen.

Notariaat

Bekijk alle vacatures

Advocatuur

Bekijk alle vacatures

Bedrijfsleven

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden