Verlopen op: 30 nov 2022
Branche: Notariaat
Uren: Full Time Part Time
Regio: Amsterdam

Ervaring? Niet vereist! Een goede dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen wel! Heb jij altijd al een carrière switch willen maken naar een secretariële ondersteunende functie? Dan is dit dé kans voor jou! Wij maken de perfecte match op basis van jouw kwaliteiten en via Link2Match ga jij direct in dienst bij een passend notariskantoor!

Herken jij jezelf in het onderstaande profiel? 

 • Je zou niets liever willen dan een carrière switch maken naar een secretariële functie binnen het notariaat;
 • Van nature ben je accuraat, initiatiefrijk en vind je het leuk om het werk voor een ander uit handen te nemen;
 • Jij zet alles op alles om van iets een succes te maken en je komt graag goed voor de dag;
 • Interesse in het notariaat en affiniteit met juridisch administratieve werkzaamheden;
 • Het liefst ben je vier tot vijf dagen per week beschikbaar.

Wat zijn je werkzaamheden als Secretaresse bij een notariskantoor?

Als Secretaresse ga je het team van juristen ondersteunen. Dit team bestaat uit een notaris, zes kandidaat-notarissen en twee Paralegals. Als Secretaresse ben jij het aanspreekpunt voor vragen over het team en de cliënten in de dossiers. Je bent heel secuur met betrekking tot je werkzaamheden. Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en je lijkt het leuk om de overige secretariële voor je collega’s uit handen te nemen. Uiteraard zal je hierin begeleidt worden door je collega-secretaresse. Je kunt zelfs een cursus volgen op kosten van de werkgever om jezelf te ontwikkelen tot zelfstandige Secretaresse van de notariële praktijk.

De sfeer binnen het team is erg gezellig en informeel. Het is zeker een uitdagende functie waarin elke dag er anders uitziet. Dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden, dan heb jij een idee hoe jouw dag eruit komt te zien:

 • Complex agendabeheer voor de notarissen;
 • Aanspreekpunt voor vragen over het team en de cliënten;
 • Inplannen en voorbereiden van afspraken en overleggen;
 • Aanvragen van stukken in de dossiers, zoals bij de kamer van koophandel en de registers;
 • Opstellen van (concept)akten voor de sectie Ondernemingsrecht;
 • Opstellen van nota’s van afrekening;
 • Overige administratieve werkzaamheden.

 

Je toekomstige werkgever

Werken bij dit notariskantoor is werken bij één van de leukste en mooiste kantoren van Amsterdam! Het is een persoonlijk en modern notariskantoor met ongeveer 40 medewerkers die dagelijks op topniveau presteren! Het is een middelgroot notariskantoor gericht op de Nederlandse markt met een nuchtere mentaliteit met oog voor de cliënt en elkaar. Je wordt vriendelijk ontvangen bij de mooie receptie. De sfeer en werkcultuur binnen het notariskantoor is gezellig en informeel. Het is een overzichtelijke en open ruimte waarbij je makkelijk en snel in contact staat met je collega’s. Naast het plezier dat zij beleven aan het vastleggen van juridische situaties staan de eigenaren ook écht voor de ontwikkeling van het eigen personeel. Je kunt zowel intern als extern cursussen en opleidingen volgen om jezelf te ontwikkelen als Secretaresse.

Er is wekelijks een gezellige ‘kantoorborrel’ op de vrijdagmiddag en worden er met het team meerdere keren per jaar leuke teamuitjes georganiseerd. Eén keer per jaar is er een dag of weekend gepland met het hele kantoor en soms ook zelfs in het buitenland. Kortom: genoeg gezelligs om met elkaar te ondernemen naast alleen de dagelijkse werkzaamheden op kantoor! Je kunt verder kosteloos gebruik maken van een gezonde lunch en tenslotte is het notariskantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar je kunt uiteraard ook met de scooter of fiets naar kantoor komen als je in de buurt van Amsterdam-Zuid woonachtig bent.

Het aanbod 

Je treedt direct in dienst als startende Secretaresse bij dit prachtige notariskantoor in Amsterdam-Zuid. Je collega’s gaan je de kneepjes van het vak leren zodat jij binnen de kortste keren zelfstandig aan de slag kan. De salarisrange ligt – afhankelijk van de werkervaring – tussen de € 2.100 en € 2.500 op bruto fulltime basis, wat bij dit notariskantoor 40 uur per week is. Jij krijgt een telefoon en laptop, vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, een uitstekende pensioenvoorziening, een gezonde lunch en 25 vakantiedagen op basis van jouw dienstverband als startende Secretaresse. Vergeet niet dat dit een unieke kans is om een carrière switch te maken. Het is uiteraard ook mogelijk dat jij je carrière start zonder ervaring als Secretaresse. Je krijgt relevante cursussen en opleidingen aangeboden waardoor je ook de achtergrond informatie leert kennen. Wil jij binnen een modern, middelgroot en persoonlijk notariskantoor aan de slag? Zoek dan niet verder!

Wil jij vandaag nog starten als Secretaresse? 

Neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Je kunt via het sollicitatieformulier reageren, maar je kan mij ook bellen of mailen indien je meer informatie wilt ontvangen over de vacature. Je kunt mij bereiken op lisa.marink@link2match.nl of 06-51777722. Ik kijk in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Deze vacature is verlopen.

Notariaat

Bekijk alle vacatures

Advocatuur

Bekijk alle vacatures

Bedrijfsleven

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden