Verlopen op: 30 sep 2022
Branche: Notariaat
Uren: Full Time Part Time
Regio: Hilversum

Heb jij enige ervaring als Notarieel Medewerker, maar ben je op zoek naar een gezellig en authentiek middelgroot notariskantoor waar persoonlijke aandacht voorop staat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent een echte aanvulling binnen de sectie Onroerend Goed. Je komt terecht in een warm en open team. Het is dan ook niet voor niets dat medewerkers hier al jaren blijven werken. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

Jouw profiel

  • Mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring als Notarieel Medewerker en bij voorkeur kennis van de algemene praktijk;
  • Op termijn zelfstandig overweg kunnen met levering- en/of hypotheekakten;
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

De werkzaamheden als Notarieel Medewerker

Als Notarieel Medewerker ben je dé aanvulling binnen de organisatie, een belangrijk onderdeel van het team! Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en derden, je plant afspraken in en zorgt voor de voorbereiding van het passeren van akten. Je kan (op termijn) zelfstandig aan de slag met akten voor de sectie Onroerend Goed. Het is een hele mooie, afwisselende en veelzijdige functie in een collegiale en gezellige (werk)omgeving met een informele cultuur! Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en gaat nauwkeurig te werk. De werkzaamheden bestaan in ieder geval uit:

  • Zelfstandig aanmaken en behandelen van dossiers;
  • Contact onderhouden met de betrokken partijen de dossiers;
  • Juridische (eenvoudige) stukken en akten opstellen;
  • Het opstellen van de nota’s van afrekening;
  • Assisteren van de (kandidaat-)notarissen met de gewenste ondersteuning.

 

Over het notariskantoor

Het is een middelgroot, persoonlijk notariskantoor, gevestigd in Hilversum. Het team bestaat circa 15 medewerkers waarvan 2 vriendelijke notarissen die graag meedenken met het personeel en 1 toegevoegd notaris. Op de sectie Onroerend goed zijn er 2 kandidaat-notarissen en 2 notarieel medewerkers werkzaam en 1 klerk. Er heerst een hechte en familiaire sfeer. Het team is verdeeld over de verschillende secties: Onroerend Goed, Familierecht en Ondernemingsrecht. Er is sprake van een echt teamverband binnen dit kantoor. Het is gebruikelijk om bij te springen wanneer een van de collega’s hulp nodig heeft. Uiteraard zorgt dit ook voor de prettig sfeer en samenwerking binnen het team.

Het kantoor is een full-service notariskantoor. Dat wil zeggen dat je terecht kunt met al je juridische vraagstukken op de van oudsher notariële rechtsgebieden, te weten onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht. Deze drie rechtsgebieden worden door aparte gespecialiseerde afdelingen behandeld.

Het aanbod 

Een afwisselende functie als Notarieel Medewerker bij een middelgroot en persoonlijk notariskantoor. Het salaris ligt tussen de € 2.400,- en € 3.200,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw (werk)ervaring. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen op fulltime basis, een pensioenregeling, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Het is dagelijks genieten van een uitstekende werk- en familiaire sfeer. Het harde werken in samenwerking met het team op het notariaat brengt de nodige gezelligheid met zich mee. Bovendien is het kantoor uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Ben je enthousiast geraakt?

Neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Je kunt via het sollicitatieformulier reageren, maar je kan mij ook bellen, appen of mailen (indien je meer informatie wilt ontvangen over de vacature of wilt kennismaken). Je kunt mij bereiken via de mail op anne.vandewalle@link2match.nl of via 06-83158619. Ik kijk in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Deze vacature is verlopen.

Notariaat

Bekijk alle vacatures

Advocatuur

Bekijk alle vacatures

Bedrijfsleven

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden