Verlopen op: 30 sep 2022
Branche: Notariaat
Uren: Full Time Part Time
Regio: Amsterdam

Een modern en informeel notariskantoor in Amsterdam is op zoek naar ondersteuning in de vorm van een Notarieel Medewerker voor de sectie Onroerend Goed. Een afwisselende en leuke uitdaging, waarbij je in een warm en hartelijk team terecht komt. Heb jij al ervaring binnen het notariaat en wil jij deel uitmaken van een gezellig en klein team? Lees dan snel verder!

 

Jouw profiel

 • Jij hebt ongeveer 3 jaar ervaring als Notarieel Medewerker;
 • Woonachtig in de regio Amsterdam;
 • Enige ervaring op de sectie Onroerend Goed;
 • Werkt graag zelfstandig in een gezellig team;
 • Minimaal vier dagen per week beschikbaar.

De werkzaamheden als Notarieel Medewerker

Als Notarieel Medewerker word je in deze functie onderdeel van het team op de sectie Onroerend Goed. Als Notarieel Medewerker ben je dé ondersteuner binnen de organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten, derden, en de secretaresses. Het is een hele mooie, afwisselende en veelzijdige functie in een collegiale en gezellige (werk)omgeving met een informele cultuur! De werkzaamheden bestaan in ieder geval uit:

 • Het opstellen en uitwerken van akten en overige juridische stukken;
 • Correspondentie voeren met cliënten en derden;
 • Stukken in de dossiers opvragen;
 • Ondersteunende kantoorwerkzaamheden indien nodig;
 • Sparringpartner voor het team en de notaris;
 • Overige ondersteuning bieden aan de sectie Onroerend Goed.

Over het notariskantoor

De sectie Onroerend Goed bestaat uit drie medewerkers die gezamenlijk maar ook zelfstandig dossiers behandelen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het contact met cliënten en stelt akten op binnen het Onroerend Goed, veelal hypotheken en leveringen (bestaande bouw). Het is belangrijk dat jij het in ieder geval leuk vindt om in een klein team te werken. Het notariskantoor is gevestigd op een leuke locatie in Amsterdam op loopafstand van het Vondelpark. Het is een klein notariskantoor met één notaris, één kandidaat-notaris en zes medewerkers. Je moet het echt leuk vinden om in een klein en gezellig team te werken. Het notariskantoor heeft echt een Amsterdamse praktijk en het is fijn als jij hier al ervaring mee hebt en uit de regio komt. De werksfeer op kantoor is zeer informeel en je wordt vrijgelaten om zelfstandig te werken. Op het notariskantoor wordt hard gewerkt door alle collega’s, maar je mag flexibel je tijden indelen en er wordt weinig overgewerkt. Er wordt gewerkt met het systeem Assyst en er zijn korte lijnen met de notaris. De processen zijn zoveel mogelijk gestroomlijnd en door de grootte van het kantoor kunnen de werkzaamheden erg wisselend zijn. Belangrijk is dat jij als nieuwe collega past binnen het team en je goed voelt op deze werkplek. Het succes van het notariskantoor wordt bepaald door de inzet van alle medewerkers.

Een persoonlijke aanpak met een open cultuur is de rode draad binnen het team. Diversiteit en betrokkenheid is waar het team op is gebouwd. Binnen het team wordt er gewerkt met veel plezier en is er sprake van een hechte samenwerking. Al met al is het een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kan halen, waarbij er veel belang is om jouw talenten te ontwikkelen. Het kantoor heeft een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Het aanbod 

Je treedt direct in dienst bij het notariskantoor en ontvangt een salaris dat afhankelijk is van je vooropleiding en relevante werkervaring. Je salaris ligt tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto op fulltime basis. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, je hebt recht op 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en je ontvangt een maandelijkse reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer. Door de locatie van het kantoor is het wel aan te raden om met het openbaar vervoer te reizen. Verder heerst er een goede werksfeer en mag je flexibel de werktijden indelen en het is dagelijks genieten van een uitstekende werk- en familiaire sfeer.

 

Ben je enthousiast geraakt?

Neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Je kunt via het sollicitatieformulier reageren, maar je kan mij ook bellen, appen of mailen (indien je meer informatie wilt ontvangen over de vacature of wilt kennismaken). Je kunt mij bereiken via de mail op anne.vandewalle@link2match.nl of via 06-83158619. Ik kijk in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

 

Deze vacature is verlopen.

Notariaat

Bekijk alle vacatures

Advocatuur

Bekijk alle vacatures

Bedrijfsleven

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden