Verlopen op: 30 nov 2022
Branche: Advocatuur
Uren: Full Time Part Time
Regio: Amsterdam

Een uitdagende functie als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor spreekt je ontzettend aan, maar tegelijkertijd kom jij het beste tot je recht binnen een moderne en no-nonsens omgeving. Lees snel verder om te zien of deze vacature als Juridisch Secretaresse aansluit op jouw wensen!

 

 

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor;
 • Interesse in een procespraktijk en bij voorkeur Litigation, Arbeidsrecht of Real Estate;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Jij komt het beste tot je recht binnen een Nederlands advocatenkantoor, die ook internationaal georiënteerd is met een moderne en no-nonsens werkcultuur;
 • 4 tot 5 dagen in de week beschikbaar als Juridisch Secretaresse.

 

 

Je werkzaamheden als Juridisch Secretaresse

 • Complex agendabeheer voor jouw advocaten en partners;
 • Planning en organisatie van reizen voor de advocaten binnen de sectie;
 • Eerste aanspreekpunt voor vragen aangaande het team;
 • Bewaken van het volledige declaratieproces;
 • Inplannen en voorbereiden van afspraken en overleggen;
 • Het beheren van de procespraktijk en het bijhouden van termijnen;
 • Postverwerking en (digitaal) filen in de dossiers;
 • Je kunt ook marketing en acquisitie gerelateerde activiteiten oppakken.

 

 

Je toekomstige werkgever

Als Juridisch Secretaresse zal je worden ontvangen door een vriendelijke receptioniste die je zal begeleiden naar de juiste etage. Het advocatenkantoor werkt met gespecialiseerde secties waarbij jij komt te werken voor de secties Litigation, Arbeidsrecht of Real Estate. De afdelingen zijn modern ingericht en je werkt samen met je directe collega’s op een van de etages met prachtig uitzicht over Amsterdam.

Dit advocatenkantoor komt oorspronkelijk uit Utrecht en het gemoedelijke, persoonlijke en warme karakter voel je nog steeds terug. De medewerkers zijn betrokken bij zaken en iedereen werkt echt met elkaar samen en iedere schakel binnen het juridische proces telt net zo hard mee. Er wordt gezamenlijk met elkaar geluncht en er worden veel activiteiten georganiseerd om de tevredenheid onder personeel hoog te houden. Uit het interview met een van de medewerkers kwam duidelijk naar voren dat de medewerkers echt met elkaar begaan zijn. Er is altijd een moment om stil te staan bij elkaar op persoonlijk niveau. Uiteraard wordt er dagelijks hard gewerkt, maar daar staat dus een persoonlijk touch tegenover. Het advocatenkantoor is uitstekend bereikbaar als je met het openbaar vervoer reist. Je loopt station Amsterdam-Zuid uit en je stapt het kantoor in. Uiteraard vertel ik je nog veel meer, maar laten we eerst je toekomstige (secundaire) arbeidsvoorwaarden met elkaar doornemen.

 

 

Het aanbod 

Je gaat aan de slag als Juridisch Secretaresse en je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 3.000,- en € 3700,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw vooropleiding en relevante werkervaring. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aanwezig. Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak. Je neemt deel aan de collectieve pensioenregeling, deze komt volledig voor de rekening van het advocatenkantoor en je ontvangt een onkostenvergoeding van € 35,- per maand. Uiteraard heb je recht op 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen. Ze organiseren een intern opleidingsprogramma waaraan jij kan deelnemen. En ten slotte is het kantoor uitstekend bereikbaar als je met het openbaar vervoer reist en je volledige kosten van het openbaar vervoer worden volledig vergoed.

Bovendien kan je bij dit advocatenkantoor de kans krijgen om door te groeien tot Paralegal. Dit kan door middel van het interne opleidingshuis, maar je kunt ook extern een opleiding of cursus volgen waardoor je op termijn kunt doorgroeien in je functie. Oftewel een unieke kans om inhoudelijk door te groeien binnen de advocatuur!

 

Ben je enthousiast geraakt?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Je kunt via het sollicitatieformulier reageren, maar ook even bellen of mailen indien je meer informatie wilt ontvangen over de vacature. Mijn e-mailadres is lisa.marink@link2match.nl en mijn mobiele nummer is 06-51777722. Ik kijk uit naar je reactie!

Deze vacature is verlopen.

Notariaat

Bekijk alle vacatures

Advocatuur

Bekijk alle vacatures

Bedrijfsleven

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden