Advocatuur

Junior Assistant Civiel Procesrecht

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Den Haag

Introductie

Een gave functie op een prachtig advocatenkantoor in Den Haag iets voor jou? Reageer dan snel! Wij zijn voor één van onze leukste klanten in Den Haag, een groot en modern advocatenkantoor op zoek naar een Junior Assistant voor de sectie Civiel Procesrecht. Het advocatenkantoor heeft ruimte voor een Assistant die het gezellige team van secretaresses komt versterken op één van de mooiste locaties van Den Haag.

Organisatie

Werken bij dit advocatenkantoor is werken bij één van de leukste en mooiste kantoren van Den Haag en omgeving! Het is een prachtig advocatenkantoor waar ruim 290 professionals werken die dagelijks op topniveau presteren! Je wordt vriendelijk ontvangen bij de mooie receptie. De sfeer en werkcultuur binnen het advocatenkantoor is gezellig en informeel. Binnen het kantoor wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit. Naast het plezier dat zij beleven aan het oplossen van complexe juridische problemen staan ze ook echt voor de ontwikkeling van het eigen personeel. Het advocatenkantoor is heel actief bezig met de groei en ontwikkeling van de Secretaresses/ Assistants. Ze hebben al jaren een externe partij ingeschakeld om alle Assistants in hun persoonlijke groei en ontwikkeling te begeleiden. Dat doen ze door middel van:

 • 1 op 1 groei-gesprekken;
 • Themabijeenkomsten;
 • Interessante workshops;
 • Gesprekken voeren met de Assistants en met de sectie en/of advocaten in gesprek gaan, om ruimte voor gewenste groei en ontwikkeling te creëren;
 • Leuke en nuttige trainingen die worden aangeboden.

Daarnaast vindt er een wekelijkse ‘kantoorborrel’ op de vrijdagmiddag plaats en plannen ze regelmatig andere leuke teamuitjes. De secties en afdelingen gaan ook vaak jaarlijks op een uitje. De ene keer is dat een dagje, de andere keer een weekend. En jaarlijks is er een kantoorfeest! Kortom: genoeg gezelligs om met elkaar te ondernemen!

Ook op sportief gebied zijn er vele leuke activiteiten. Wekelijks bieden ze een bootcamp aan van de eigen personal trainer en je krijgt korting op een fitness abonnement bij diverse sportscholen. Daarnaast doen ze jaarlijks met een team van kantoorgenoten die dat leuk vinden mee aan de CPC-loop of de AmstelGoldRace en hebben ze een kantoor(zaal)voetbalteam en hockeytoernooi waar ze aan meedoen. Voor ieder wat wils, maar niets is verplicht!

Functie

Als Junior Assistant ga je aan de slag op de sectie Civiel Procesrecht. Deze sectie bestaat uit ruim 12 advocaten met een gelijke verdeling tussen partners, seniors, medewerkers en stagiaires. Zij worden momenteel ondersteund door 3 Assistants en jij komt te werken in een ervaren team. Het Assistantsteam bestaat uit twee ervaren krachten en één dame die vorig jaar gestart is. Als Assistant krijg je één of meerdere advocaten toegewezen waar je de meeste werkzaamheden voor zal verrichten. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en zal jij worden ingewerkt door het team. n teamverband met de andere secretaresses wordt het gehele team van advocaten en partners optimaal ondersteund.

Dit zijn jouw werkzaamheden als Junior Assistant:

 • Agendabeheer voor het team van advocaten op jouw sectie;
 • Planning en organisatie van reizen voor de advocaten binnen de sectie;
 • Verwerken van ingaande- en uitgaande correspondentie;
 • Redigeren van processtukken voor zittingen;
 • Bewaken van termijnen en het roljournaal;
 • Het onderhouden van contact met externe partijen;
 • Organiseren en bijwonen van vergaderingen, afspraken, bijeenkomsten en cliëntevenementen;
 • Proactief oppakken van allerlei zaken voor de advocaten uit jouw team.

Functie-eisen

Als Junior Assistant ga je aan de slag binnen de sectie Civiel Procesrecht bij een prachtig en modern advocatenkantoor in Den Haag.

 • Ervaring is geen vereiste, maar de advocatuur spreekt jou wel heel erg aan;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een afgeronde mbo-opleiding tot (directie)secretaresse of een hbo achtergrond;
 • Jij bent enthousiast, accuraat en wil je graag ontwikkelen als assistant binnen de juridische branche;
 • Minimaal vier dagen per week beschikbaar.

Aanbod

Als Junior Assistant treed je direct in dienst bij het advocatenkantoor op basis van een jaarcontract. Daarnaast ontvang je:

 • Een salarisindicatie van: € 2.400,- tot € 3.000,- bruto op fulltime basis; 
 • Vakantiedagen: minimaal 25 dagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Reiskostenvergoeding (volledig op basis van 2e klas openbaar vervoer);
 • Een 13e maand;
 • Vakantiegeld: 8,33%;
 • Korting op een fitness abonnement;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling;

Zoals hierboven uitgebreid beschreven, worden er intern opleidingsprogramma's georganiseerd, waar de Assistants aan kunnen deelnemen. Het advocatenkantoor is gevestigd op een gunstige locatie op loopafstand van het Den Haag Centraal station, waardoor het kantoor uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer. Indien je in Den Haag of omgeving woont, dan is het een toplocatie en dichtbij het gezellige centrum van Den Haag. Ten slotte is jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk voor dit advocatenkantoor.

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met Rinske Buitendijk van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Rinske Buitendijk | Eigenaar

T: 06-51477244

E: rinske.buitendijk@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Rinske Buitendijk
Founder / Owner
06-51477244
rinske.buitendijk@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Een gave functie op een prachtig advocatenkantoor in Den Haag iets voor jou? Reageer dan snel! Wij zijn voor één van onze leukste klanten in Den Haag, een groot en modern advocatenkantoor op zoek naar een Junior Assistant voor de sectie Civiel Procesrecht. Het advocatenkantoor heeft ruimte voor een Assistant die het gezellige team van secretaresses komt versterken op één van de mooiste locaties van Den Haag.

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden