Advocatuur

Junior Juridisch Secretaresse Bouw & Vastgoed

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Rotterdam

Introductie

Voor een modern, no-nonsense advocaten- en notariskantoor in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Juridisch Secretaresse voor de sectie Bouw & Vastgoed. Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Twijfel dan niet en neem direct contact met mij op!

Organisatie

Het is een middelgroot advocaten- en notariskantoor aan de Blaak in het centrum van Rotterdam met een moderne, no-nonsense mentaliteit. Er werken 140 mensen waarvan ruim 90 advocaten en notarissen. Het is een full servicekantoor, ze staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met een Rotterdamse aanpak: no-nonsense en gericht op praktische oplossingen. Bij dit advocaten- en notariskantoor staat de relatie met elkaar en de cliënten centraal. Gedreven vanuit de cultuur van het kantoor is de insteek steeds om met cliënten een langdurige samenwerking in de vorm van een partnership aan te gaan. Ze zijn actief in heel Nederland met een sterke internationale focus. Er heerst een zakelijke, maar toch informele sfeer. Je gaat werken in een fijn, open en betrokken team. Samenwerken en respect voor iedereen staat centraal. Met gedeelde waarden kom je verder, daar geloven zij in! Het kantoor ligt op loopafstand van Rotterdam Blaak en is perfect te bereiken met de trein, tram en metro. Binnen no time zit je in het gezellige centrum van Rotterdam of de markthal.

Functie

Als Junior Juridisch Secretaresse op de sectie Bouw & Vastgoed ondersteun je de praktijk van diverse advocaten en ben je verantwoordelijk voor allerlei secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Je taak als secretaresse is veelomvattend en afwisselend. Je staat o.a. cliënten te woord, beheert agenda’s, werkt juridische processtukken en correspondentie uit, stelt begeleidende brieven op, bereidt diverse juridische stukken voor (reprowerkzaamheden), zorgt voor de verwerking van de post, verzorgt het declaratieproces en debiteurenbeheer van de sectie, maakt dossiers aan in een documentmanagementsysteem, houdt de dossiers op orde, treedt op als gastvrouw voor cliënten en organiseert cliëntevenementen voor de sectie. Met je collega-secretaresses zorg je voor een goede werkverdeling en samenwerking. Samen organiseer je de praktijk. 

Functie-eisen

Je hebt een secretaresse opleiding afgerond of hebt minimaal een mbo 4 diploma;

Ervaring als (juridisch) secretaresse is een pré;

Een moderne, dynamische en internationale werkomgeving past perfect bij jou;

Je hebt goede kennis van het MS Office pakket;

Uitstekende ervaring met digitale systemen;

Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar;

Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Als Junior Juridisch Secretaresse heb je een uitdagende baan met een gevarieerd takenpakket. Verder kun je rekenen op:

Een salaris tussen de € 2.400,- en € 2.800,- bruto op fulltime basis;

Een vaste dertiende maand;

Aantrekkelijke pensioenregeling;

Reiskostenvergoeding;

30 vakantiedagen;

Thuiswerk mogelijkheden.

Je werkt samen met enthousiaste collega’s binnen een succesvolle en inspirerende werkomgeving. Ze hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Voor de permanente educatie hebben zij bijvoorbeeld samen met vooraanstaande docenten cursussen ontwikkeld die je op de hoogte houden van recente ontwikkelingen binnen het vak, daarnaast organiseren zij commerciële vaardigheidstrainingen en trainingen om jouw soft skills te ontwikkelen. Naast ontwikkeling kun je ook rekenen op veel gezamenlijke sociale activiteiten. Er is daardoor een goede onderlinge sfeer en samenwerking.


Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt?

Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek. Je kunt via het sollicitatieformulier reageren, maar ook even bellen of mailen indien je meer informatie wilt ontvangen over de vacature. Mijn e-mailadres is lisa.meho@link2match.nl en mijn mobiele nummer is 06-49740441. Ik kijk uit naar je reactie!


Recruiter voor deze
vacature

Lisa Meho
Recruiter
06-49740441
lisa.meho@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Voor een modern, no-nonsense advocaten- en notariskantoor in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Juridisch Secretaresse voor de sectie Bouw & Vastgoed. Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Twijfel dan niet en neem direct contact met mij op!

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden