Overig

Juridisch Business Consultant

Vast / Tijdelijk

32 uur per week

Reeuwijk

Introductie

Ben je het notariaat zat? Klaar voor iets anders? Als Juridisch Business Consultant kan je aan de slag gaan voor de nummer één software-aanbieder van advocaten, notarissen en bedrijfsjuristen. Zij hebben onder andere de systemen NEXTassyst en NEXTmatters ontwikkeld en al meer dan 20 jaar bedienen zij dagelijks meer dan 500 advocaten- en notariskantoren met hun software. Om deze kantoren optimaal te blijven bedienen, zijn zij op zoek naar een Juridisch (IT) Business Consultant om hen daarbij te helpen. Wekt het je interesse? Lees dan snel verder!

Organisatie

Wat maakt dit kantoor zo uniek? De mensen spreken de taal van de advocaten en notarissen. Dankzij hun ervaring uit de praktijk weten zij precies waar zij dagelijks mee bezig zijn. Een Juridisch Business Consultant met ervaring in het notariaat zou daarom de perfecte match zijn. Heb je echter geen ervaring in het notariaat, dan ben je ook van harte welkom! Dankzij hun opleidingstraject stomen zij jou klaar tot een volwaardig sparringpartner. 

Je begint met een opleidingstraject bestaande uit drie onderdelen. Na afronding van deze onderdelen ben je helemaal klaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Als eerste leer je in de cursus de basics van het notariaat. Vervolgens volg je een instroommodule, waarin je in 7 weken de basis van een notarieel medewerker leert (indien je niet uit het notariaat komt). Ten slotte werken ze met een buddy systeem, waarbij je nauw samenwerkt met een vaste buddy die jou helpt met je dagelijkse werkzaamheden en die om de twee weken intervisiemomenten met je inplant. Hierbij laten zij jou aan de hand van klantcasussen zien wat het notariaat precies inhoudt. Met andere woorden, je staat er niet alleen voor en je krijgt de tools vanuit het kantoor die je nodig hebt om alles eigen te maken.

Functie

Als Juridisch (IT) Business Consultant help je onder andere de klanten om efficiënter te werken met Assyst en deel jij jouw kennis doormiddel van een training. Je bent de ene dag op locatie bij een klant om een training te geven over het systeem en de andere dag ben je op kantoor om met je collega’s te brainstormen over nieuwe functionaliteiten van het systeem. Daarnaast tref je ook voorbereidingen voor de implementatie van de software voor een nieuwe klant.

Je bouwt een hechte band op met je klanten. Je fungeert als vraagbaak en bent specialist op het gebied van de software. Je staat de klanten te woord als ze bellen om te sparren over hoe ze iets het beste kunnen aanpakken. Je krijgt bij hen een grote mate van vrijheid, waardoor je de functie zelf vorm kunt geven. 

Daarnaast houd je ervan om complexe vraagstukken op te lossen met je collega’s. Verder heb je een sterke persoonlijkheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tot slot ben je niet bang om tegengas te geven als dat nodig is. 

Functie-eisen

Je staat stevig in je schoenen en je durft door te vragen bij procedures en modules, je bent toegankelijk én communicatief sterk. Karaktereigenschappen die jou verder omschrijven zijn: flexibel, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je hebt een (probleem)oplossend vermogen. Maar je bent vooral ook enthousiast, positief ingesteld en je hebt een gezonde dosis humor!

Je beschikt over een MBO diploma en je hebt HBO denkniveau;

Enige ervaring in het notariaat of in de advocatuur is een pré, maar geen harde eis;

Kennis van Assyst is mooi meegenomen;

Je hebt een gedegen kennis van Microsoft Office;

Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

Je voelt je comfortabel om met computers te werken en je kan goed je eigen verantwoordelijkheid nemen;

Minimaal vier dagen per week beschikbaar, in ieder geval de woensdag.

Aanbod

Je bent in deze functie redelijk veel onderweg, maar gelukkig zijn ze heel flexibel en kan je deze functie ook combineren met zo nu en dan vanuit huis werken. Het kantoor is makkelijk bereikbaar met de auto en je kan gratis parkeren voor de deur. Wat je nog meer kan verwachten:

Een salarisindicatie: Tussen de €3.200,- en €4.000,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw werkervaring;

Een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;

27 vakantiedagen;

8% vakantiegeld;

Een bonus op basis van je persoonlijke en zakelijke doelen;

Mogelijkheid tot 2 dagen in de week thuis te werken;

Een goede pensioenregeling;

Opleidingen om je kennis te vergroten;

Een informele organisatie waarin jouw ideeën oprecht gewaardeerd worden;

Dagelijks een gezellige lunch met je collega's. 

Inlichtingen

Ben jij al nieuwsgierig naar meer?

Neem dan snel contact op met Annelies Vandewalle via anne.vandewalle@link2match.nl, of via het sollicitatieformulier of bel/ WhatsApp op 06-83158619. Ik kijk in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over Link2Match en de werkwijze verwijs ik jou door naar onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/in/annelies-vandewalle-a9121018b/


Annelies Vandewalle | Recruiter

T: 06-83158619

E: anne.vandewalle@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Annelies Vandewalle
Recruiter
06-83158619
anne.vandewalle@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden