Overig

Juridisch Medewerker

Vast / Tijdelijk

24 uur per week

Rotterdam

Introductie

Notarieel Medewerker of Notarisklerk, die toe is aan een nieuwe uitdaging als Juridisch Medewerker binnen het bedrijfsleven!

Ben jij een Notarieel Medewerker of Notarisklerk én ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dat kan! Je komt als Juridisch Medewerker voor 24 tot 32 uur per week in een ondernemende omgeving met gepassioneerde collega’s terecht. Een omgeving waarin je maximale ruimte en kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je opereert vanuit de vestiging in Rotterdam waarbij je 50% vanuit huis kunt werken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, een goed salaris en op termijn de mogelijkheid om zelfs te investeren in de onderneming. 

Organisatie

Met je juridische kennis en ondernemersgeest, sluit jij je aan bij het Legal Team en maak je deel uit van de missie: om impact te maken. Word deel deze organisatie en maak een verschil in maatschappelijk relevante sectoren. Ze werken samen aan spraakmakende projecten in infrastructuur, transport, vastgoed, cultuur, klimaat, zorg, afval, en energie. Zij zijn actief in sectoren waar overheid en marktpartijen samenwerken en nemen deel aan projecten door te investeren in vernieuwende initiatieven.

Hun visie is gebaseerd op kleinschaligheid en ondernemerschap, waardoor de organisatie uit een verzameling van samenwerkende kleine bedrijven bestaat. Als medewerker ben je tevens aandeelhouder en nemen ze actief deel in projecten door middel van participatie of door nieuwe bedrijven op te richten of fondsen te creëren.

Word onderdeel van het ambitieuze team en maak deel uit van hun missie om maatschappelijke impact te maken. De kantoren bevinden zich in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Johannesburg, Nairobi en Washington DC, maar jij komt te werken vanuit een prachtig monumentaal pand, dat volledig is gemoderniseerd en met uitzicht op de oude haven in Rotterdam! Het is op loopafstand van station Blaak, dus ideaal met OV.

Functie

Als Juridisch Medewerker ben jij onderdeel van het Legal Team en zal je een belangrijke rol spelen bij het onderhouden van de corporate housekeeping van de bedrijven. Jij bent het aanspreekpunt voor de verzameling van samenwerkende bedrijven en jij deinst niet terug voor een uitdaging. 

Jij houdt de corporate housekeeping up-to-date, faciliteert bij aandelen- en certificatentransacties, organiseert trainingen en bent de go-to persoon voor interne structuur vragen. Samen met de juristen lever jij een bijdrage aan de groei en verbetering van hun bedrijven door praktische oplossingen aan te dragen en wetgeving op de voet te volgen. Word onderdeel van onze ambitieuze familie en maak een verschil!

Je bent niet bang om vragen te stellen en werkt nauw samen met het Legal Team om de bedrijven te ondersteunen bij aandelen- en certificatentransacties, het oprichten van nieuwe Bv’s en liquidaties. Daarnaast zorg je dat de modellen vindbaar en up-to-date zijn en organiseer je trainingen samen met de juristen zodat de bedrijven zelfstandig de corporate housekeeping kunnen uitvoeren.

Als de vraagbaak voor alle vragen over de interne structuur van de organisatie, krijg je de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren en te werken in een omgeving waar jouw input wordt gewaardeerd en er ruimte is voor groei en ontwikkeling. 

Functie-eisen

Je bent momenteel werkzaam als Notarieel Medewerker of Notarisklerk bij een notariskantoor;

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en voldoende kennis van de Engelse taal;

Breed geïnteresseerd in de wereld om je heen;

Kennis en ervaring op het gebied van Ondernemingsrecht en juridische processen;

Nauwkeurig, zelfstandig en nieuwsgierig;

Minimaal 24 uur per week beschikbaar, maar 32 uur per week zou ideaal zijn.

Aanbod

Een salarisindicatie van € 3.200,- en € 4.200,-,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar in overleg met jou;

8,33% vakantietoeslag;

25 vakantiedagen;

Reiskostenvergoeding;

Een 13e maand en zelfs 14e maand;

Een goede pensioenregeling;

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Doorgroeimogelijkheid en uitstekende opleidingsmogelijkheden;

Een impact kunnen maken binnen transport, gezondheidszorg, duurzaamheid, gebiedsontwikkeling, de sociale sector of een nieuwe markt.

Inlichtingen

Ben jij al nieuwsgierig naar meer? Neem dan snel contact op met Annelies Vandewalle via anne.vandewalle@link2match.nl, of via het sollicitatieformulier of bel/ WhatsApp op 06-83158619. Ik kijk in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over Link2Match en de werkwijze verwijs ik jou door naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.


Annelies Vandewalle | Recruiter

T: 06-83158619

E: anne.vandewalle@link2match.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annelies-vandewalle-a9121018b/

Recruiter voor deze
vacature

Annelies Vandewalle
Recruiter
06-83158619
anne.vandewalle@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden