Advocatuur

Juridisch Secretaresse Bouw & Vastgoed

Vast / Tijdelijk

32 uur per week

Rotterdam

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de juridische branche en wil jij graag aan de slag gaan als juridisch secretaresse in Rotterdam? Lees dan snel verder. Ik ben namelijk op zoek naar een juridisch secretaresse die aan de slag wilt gaan bij een modern advocatenkantoor in Rotterdam op de sectie bouw & vastgoed.

Organisatie

Dit moderne advocaten- en notariskantoor zit in Rotterdam Blaak en kenmerkt zich als een informeel en onafhankelijk full service advocaten- en notariskantoor. Het is een middelgroot kantoor met op het moment van schrijven ruim 140 mensen werknemers. Binnen deze 140 werknemers vallen ongeveer 75 advocaten en notarissen. Dit kantoor behoort tot de top van de juridische dienstverleners in Nederland en heeft alle relevante juridische kennis en ervaring in huis om organisaties te kunnen adverteren. Het kantoor is actief in heel Nederland en heeft ook een sterke internationale focus. Het kantoor omschrijft zichzelf als een eigentijds kantoor met een echte Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Er is binnen dit kantoor geen ruimte voor hiërarchische bedoelingen. Het kantoor kenmerkt zich als een platte, informele organisatie waar directheid en gelijkheid hoog in het vaandel staan.

Het kantoor is tevens zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het kantoor ligt namelijk op wandelafstand van Rotterdam Blaak. Hierdoor is het kantoor goed te bereiken met zowel de trein, tram en de metro. 

Functie

De functie Juridisch Secretaresse op de sectie Bouw & Vastgoed betreft een functie vanaf 32 uur per week. (40 uur per week is bespreekbaar). In jouw functie ondersteun je verschillende advocaten en ontzorg je waar nodig. Je voert diverse secretariële en administratieve werkzaamheden uit. Een aantal van deze werkzaamheden: telefoonbeheer, (complex) agendabeheer, het verwerken van poststukken, declaraties invoeren en verwerken, het beheren van dossiers. De werkzaamheden voer je uit samen met je collega-secretaresses. Er zal altijd een duidelijke taakverdeling zijn. 

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste professional die graag aan de slag wilt gaan binnen de advocatuur. Ervaring binnen de juridische branche is een pré maar geen must. Ervaring als secretaresse is wel gewenst, dit mag ook opgedaan zijn in een andere (aansluitende) branche. Bij twijfel, neem dan zeker even contact met mij op en dan kijk ik graag met je verder.

Verder herken jij je in het onderstaande profiel:

- Je hebt een secretaresse opleiding afgerond of hebt al ervaring opgedaan als secretaresse;

- Je beschikt over een MBO 4 diploma;

- Je hebt een affiniteit met de juridische branche;

- Je werkt graag in een bruisende omgeving, stil zitten is niks voor jou;

- Je bent flexibel en kunt snel schakelen;

- Je kunt goed overweg met MS Office;

- Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal;

- Je bent vier dagen per week beschikbaar.


Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij dit bruisende advocaten- en notariskantoor als Juridisch Secretaresse op de sectie Bouw & Vastgoed zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Ondanks dat je terugkerende werkzaamheden hebt, zal elke dag anders zijn. Je hebt een kans om je huidige vaardigheden en competenties echt te laten zien en deze verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een schitterend kantoor met fijne collega’s. 

Ook mag je het volgende verwachten:

Een salaris tussen de € 2.400,- en € 2.900,- bruto op fulltime basis;

Een dertiende maand;

Aantrekkelijke pensioenregeling;

Reiskostenvergoeding;

Deelname mogelijkheden aan kantooruitjes en activiteiten;

27 vakantiedagen;

Thuiswerk mogelijkheden.


Inlichtingen

Ben jij na het lezen van deze vacature ook enthousiast geworden en kom jij graag voor de functie Juridisch Secretaresse Bouw & Vastgoed in aanmerking? Neem dan snel contact op met mij!

Dit kan per e-mail via e-mailadres info@link2match.nl

Hopelijk tot snel!

Cigdem Depeli

Recruiter voor deze
vacature

Cigdem Depeli
Interim Recruiter
06-58820381
info@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de juridische branche en wil jij graag aan de slag gaan als juridisch secretaresse in Rotterdam? Lees dan snel verder. Ik ben namelijk op zoek naar een juridisch secretaresse die aan de slag wilt gaan bij een modern advocatenkantoor in Rotterdam op de sectie bouw & vastgoed.

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden