Notariaat

Juridisch Secretaresse Corporate / M&A

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Amersfoort

Introductie

Wil jij ook leuke collega’s en interessant inhoudelijk werk? In een werkomgeving die je scherp, energiek en altijd in ontwikkeling houdt? Voor een groot notariskantoor met een uitgebreide en gespecialiseerde praktijk in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse Corporate / M&A. Heb je al enige ervaring op een advocaten- of notariskantoor en wil jij jezelf dolgraag ontwikkelen binnen het ondernemingsrecht? Dan hebben wij deze super uitdagende functie voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot en modern notariskantoor met een gezonde, moderne en realistische ambitie. Het notariskantoor heeft twee vestigingen in Amsterdam en Amersfoort. De dienstverlening met focus op de advies- & transactiepraktijk is mogelijk dankzij de persoonlijke specialismen van ervaren collega’s. Mensen staan bij dit notariskantoor centraal; zowel cliënten als medewerkers. Ze besteden dan ook veel aandacht aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Het ondernemingsrecht team van dit notariskantoor bestaat uit 25 professionals en ondersteuners. Naast de algemene Corporate praktijk is het team gespecialiseerd in M&A, Governance- en de Private cliënt praktijk. In het Ondernemingsrecht team werk je voor zowel MKB-ondernemers als grote (inter)nationale partijen, waardoor je werkzaamheden heel divers en uitdagend zijn. Voor de uitbreiding van het team in Amersfoort is dit notariskantoor op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste kandidaat-notaris.

Het notariskantoor is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het kantoor is gevestigd in een modern pand op loopafstand van het station.

Functie

Binnen het Corporate/M&A team in Amersfoort is er plek voor een Juridisch Secretaresse. In deze functie ondersteun je de (kandidaat-) notarissen bij alle aspecten van de dossiers. De werkzaamheden zijn divers en de omgeving is dynamisch. Je zal veel cliëntcontact hebben en al snel – uiteraard met de nodige begeleiding – een zelfstandige rol krijgen binnen het team. Het ondernemingsrecht team bestaat uit 25 professionals en ondersteuners. Het is een leuk en professioneel team dat jou ondersteunt bij jouw ontplooiing als Juridisch Secretaresse.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Het openen en voorbereiden van dossiers;

Inplannen van afspraken;

Opmaken van afschriften en facturen;

Correspondentie voeren en contact met cliënten en derden;

Jij bent het aanspreekpunt voor diverse cliënten;

Opstellen van correspondentie;

Het opvragen van stukken en juridische documenten;

Ook word je opgeleid om meer inhoudelijke werkzaamheden te verrichten die horen bij het notariaat, zoals onderzoeken van registers, legalisatiewerkzaamheden, voorbereiden van akten en opmaken volmachten, etc.

Functie-eisen

Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;

Bij voorkeur heb jij al enige ervaring op een advocaten- of notariskantoor als secretaresse;

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Jij bent ambitieus, leergierig en wilt in een moderne internationale omgeving werken;

Minimaal vier dagen per week (30 uur) beschikbaar.

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij het notariskantoor en krijgt een jaarcontract. Het salaris voor een Juridisch Secretaresse ligt tussen de € 2.500,- en € 3.200,- bruto op fulltime basis. Verder krijg je:

  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Een maandelijkse reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer of een volledige reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een vaste 13e maand;
  • Een jaarlijkse bonus o.b.v. het behaalde resultaat.

Ze bieden in ieder geval een uitdagende praktijk, een aangename werksfeer, volop groeikansen en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met Rinske Buitendijk van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruiter? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Rinske Buitendijk | Eigenaar

T: 06-51477244

E: rinske.buitendijk@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Rinske Buitendijk
Eigenaar
06-51477244
rinske.buitendijk@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden