Advocatuur

Juridisch Secretaresse Corporate/M&A

Vast / Tijdelijk

24 uur per week

Den Haag

Introductie

Heb je de opleiding tot Juridisch Medewerker gevolgd en zou je graag binnen de advocatuur aan de slag willen? Bij dit advocatenkantoor krijg je de kans om naast de algemene secretariële taken ook PA-taken op te pakken. Je gaat 1 op 1 voor één van de eigenaren werken waarbij je de kans krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan als Juridisch Secretaresse met PA-taken! 

Organisatie

Je gaat aan de slag als Juridisch Secretaresse/ PA op de afdeling Corporate/M&A bij een bijzonder modern en ambitieus advocatenkantoor. Er werken circa 85 medewerkers verdeeld over twee vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Jij zal vanuit het kantoor in Den Haag gaan werken waarbij je zoveel als mogelijk secretariële en administratieve taken uit handen gaat nemen voor één van de eigenaren.

Het advocatenkantoor heeft een scherpzinnige, eigen visie waarmee zij acteren in het topsegment van de middelgrote advocatenkantoren in Nederland. Ze geloven in de kracht van een middelgroot kantoor en de menselijke maat. Omdat je op die manier betrokken blijft, zowel intern als extern. Ondanks hun groei vinden ze het erg belangrijk om als een hecht team en met plezier samen te werken. Dus kom jij graag te werken bij een advocatenkantoor waar je iedereen van gezicht kent? Dan is dit echt iets voor jou!

Overal waar je als ondernemer tegenaan kan lopen, kan dit kantoor in behandeling nemen. Zij werken dan ook met ondernemers, voor ondernemers. Zij zijn o.a. actief binnen de volgende rechtsgebieden:

 • Onderneming & Financiering;
 • Familie- en Erfrecht;
 • Arbeidsrecht;
 • Vastgoedrecht;
 • Fusies en overnames;
 • etc.

Het kantoor is uitstekend bereikbaar als je met het openbaar vervoer reist. Je loopt Den Haag Centraal uit en binnen 10 minuten loop je het advocatenkantoor in. Kom je uit Den Haag? Je kunt natuurlijk ook met de fiets naar kantoor. Er is zelfs een "fit" plan om medewerkers te stimuleren om te bewegen. Er worden inmiddels flexibele werktijden gehanteerd en daardoor kan je ook de dag starten met je favoriete sport. Je begint een uur later en je werkt gewoon een uurtje langer door! 

Functie

Als Juridisch Secretaresse/ PA ga je aan de slag binnen de sectie Corporate/M&A. Je komt te werken binnen een hecht, specialistisch team, maar jij gaat vooral voor één van de eigenaren aan de slag. Jij zal alles wat niet juridisch is voor hem uit handen nemen. Hij is niet alleen een drukbezette advocaat, maar hij is ook onderdeel van de maatschap. Dit maakt dat hij minder goed bereikbaar is en dat je soms aan een woord genoeg moet hebben. Gelukkig zit er een ervaren secretaresse naast je die jaren voor deze partner heeft gewerkt. Zij kan je de eerste periode meenemen in de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor zal je sneller dan in een normaal inwerktraject de werkzaamheden onder controle krijgen.

Zodra je start:

 • Zal je de mailbox van de partner in de gaten houden;
 • Wordt jouw input gevraagd bij het opstellen van correspondentie en het uitwerken van notities; 
 • Heb je zelfstandig contact met diverse belanghebbenden op de afdeling Corporate M&A; 
 • Word je elke dag weer uitgedaagd om proactief aan de slag te gaan en werk voor de partner uit handen te nemen. 

Je komt terecht bij een middelgroot, modern advocatenkantoor waar een informele en open werkcultuur met korte lijnen heerst. Je kan namelijk bij iedereen binnenlopen voor vragen en feedback en daarnaast kom je naast een ervaren secretaresse te zitten en je kunt altijd bij haar terecht met je vragen. 

Functie-eisen

Als Juridisch Secretaresse/ PA bij dit prachtige, moderne advocatenkantoor in Den Haag beschik je over een stevige persoonlijkheid en ben je zowel proactief als flexibel. Daarnaast heb je het vermogen om snel te schakelen en heb je de ambitie om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien.

Verder:

 • Beschik je over een afgeronde secretariële of juridische opleiding op mbo of hbo-niveau; 
 • Je hebt enige ervaring als (Juridisch) Secretaresse binnen de juridische branche, de zakelijke dienstverlening of het bedrijfsleven; 
 • Ben je stressbestendig en klant- en samenwerkingsgericht;
 • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; 
 • Heb je een aanstekelijk enthousiasme en een positieve, praktische instelling.

Aanbod

Je krijgt een veelzijdige en zelfstandige functie als Juridisch Secretaresse/ PA waarbij je op de afdeling Corporate/M&A  gaat werken voor minimaal 24 uur per week bij een toonaangevend advocatenkantoor, waar je direct in dienst zal treden. 

Daarnaast ontvang je o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salarisindicatie van: € 2.600,- tot € 3.600,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Vakantiedagen: 27+1 (bij fulltime dienstverband);
 • Reiskosten: 0,21 cent per kilometer of jouw volledige ov-kosten worden vergoed;
 • Een pensioenvergoeding;
 • Vakantiegeld: 8,33%;
 • Een laptop en telefoon;
 • Je kunt deelnemen aan diverse relevante cursussen en opleidingen via de erkende aangesloten academie.

Verder word je gestimuleerd in je ontwikkeling en daarom kan je aangeven of je op persoonlijk of professioneel niveau jezelf zou willen ontplooien en ook op wat voor manier. Ook bestaat de mogelijkheid bij deze werkgever om door te groeien tot Personal Assistant.

Naast plezier in het werk, vinden ze bij dit advocatenkantoor plezier daaromheen ook enorm belangrijk. Er worden dan ook veel activiteiten met collega’s georganiseerd, zoals het wekelijkse Fit-programma, gezellige borrels en BBQ’s en diverse andere activiteiten. Ook hecht jouw nieuwe werkgever heel veel waarde aan een goede werk en privé balans.

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met Lisa Marink van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruiter? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Lisa Marink | Recruiter voor de Advocatuur 

T: 06-51777722

E: lisa.marink@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Lisa Marink
Eigenaar
06-51777722
lisa.marink@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Heb je de opleiding tot Juridisch Medewerker gevolgd en zou je graag binnen de advocatuur aan de slag willen? Bij dit advocatenkantoor krijg je de kans om naast de algemene secretariële taken ook PA-taken op te pakken. Je gaat 1 op 1 voor één van de eigenaren werken waarbij je de kans krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan als Juridisch Secretaresse met PA-taken! 

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden