Advocatuur

Juridisch Secretaresse Douane, Handel en Logistiek

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Rotterdam

Introductie

Voor een prachtig advocaten- en notariskantoor in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse voor de sectie Douane, Handel en Logistiek. Heb jij al ervaring als secretaresse, bij voorkeur in de advocatuur? Dan nodig ik je uit om te solliciteren naar deze uitdagende functie op een prachtig modern advocaten- en notariskantoor in Rotterdam en vertel ik je graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek!

Organisatie

Het is een groot advocaten- en notariskantoor aan de Blaak in het centrum van Rotterdam met een moderne, no-nonsense mentaliteit. Er werken 140 mensen waarvan ruim 90 advocaten en notarissen. Het is een  full service kantoor, ze staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met een Rotterdamse aanpak: no-nonsense en gericht op praktische oplossingen. Bij dit advocaten- en notariskantoor staat de relatie met elkaar en de cliënten centraal. Gedreven vanuit de cultuur van het kantoor is de insteek steeds om met cliënten een langdurige samenwerking in de vorm van een partnership aan te gaan. Ze zijn actief in heel Nederland met een sterke internationale focus. Er heerst een zakelijke, maar toch informele sfeer. Je gaat werken in een fijn, open en betrokken team. Samen werken jullie met de klanten aan grote en uitdagende cases. Samenwerken en respect voor iedereen staat centraal. Met gedeelde waarden kom je verder, daar geloven zij in! Het advocaten- en notariskantoor is gevestigd in het centrum van Rotterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het kantoor ligt op loopafstand van Rotterdam Blaak en is perfect te bereiken met de trein, tram en metro.

Binnen het advocatenkantoor houdt de sectie Douane, Handel en Logistiek zich bezig met het internationale handels-, vervoers-, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, waarbij ook het toezicht en de handhaving op het internationale goederenverkeer door de overheid een prominente rol spelen. De klantengroep is breed, internationaal en divers en bestaat uit multinationals en (middel)grote ondernemingen.

Functie

Als Juridisch Secretaresse op de sectie Douane, Handel en Logistiek ondersteun je de praktijk van diverse advocaten en ben je verantwoordelijk voor allerlei secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Je taak als secretaresse is veelomvattend en afwisselend. Je staat o.a. cliënten te woord, beheert agenda’s, werkt juridische processtukken en correspondentie uit, stelt begeleidende brieven op, bereidt diverse juridische stukken voor (reprowerkzaamheden), zorgt voor de verwerking van de post, verzorgt het declaratieproces en debiteurenbeheer van de sectie, maakt dossiers aan in een documentmanagementsysteem, houdt de dossiers op orde, treedt op als gastvrouw voor cliënten en organiseert cliëntevenementen voor de sectie. Met je collega-secretaresses zorg je voor een goede werkverdeling en samenwerking. Samen organiseer je de praktijk. 

Functie-eisen

Je hebt een secretaresse opleiding afgerond of hebt minimaal een mbo 4 diploma;

Jij hebt ervaring als (juridisch) secretaresse;

Een moderne, dynamische en internationale werkomgeving past perfect bij jou;

Je hebt goede kennis van het MS Office pakket;

Uitstekende ervaring met digitale systemen;

Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar.

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij het advocaten- en notariskantoor en krijgt een jaarcontract als Juridisch Secretaresse. 

Een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.500,- bruto op fulltime basis;

Een vaste dertiende maand;

Aantrekkelijke pensioenregeling;

30 vakantiedagen;

Een vergoeding voor een abonnement bij de sportschool;

8% vakantiegeld.

Ze bieden een zelfstandige en interessante functie met een gevarieerd takenpakket voor 24 uur, 32 uur of 40 uur per week afhankelijk van jouw wensen. Je werkt samen met enthousiaste collega’s binnen een succesvolle en inspirerende werkomgeving. Ze hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Voor de permanente educatie hebben zij bijvoorbeeld samen met vooraanstaande docenten cursussen ontwikkeld die je op de hoogte houden van recente ontwikkelingen binnen het vak, daarnaast organiseren wij commerciële vaardigheidstrainingen en trainingen om jouw soft skills te ontwikkelen. Naast ontwikkeling kun je ook rekenen op veel gezamenlijke sociale activiteiten. Er is daardoor een goede onderlinge sfeer en samenwerking.

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met Rinske Buitendijk van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruiter? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Rinske Buitendijk | Eigenaar

T: 06-51477244

E: rinske.buitendijk@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Rinske Buitendijk
Eigenaar
06-51477244
rinske.buitendijk@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden