Advocatuur

Juridisch Secretaresse Personen- en Familierecht

Vast / Tijdelijk

24 uur per week

Amsterdam

Introductie

Al 2 jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Nederland! Wil jij werken bij een kleinschalig, familiair advocatenkantoor in Amsterdam waar jij het verschil kunt maken? Voor minimaal 24 uur per week kan jij aan de slag als junior, medior of senior Juridisch Secretaresse waarbij je onder meer de sectie Personen- en Familierecht komt versterken. Spreekt de civiele rechtspraktijk je het meest aan? Dit is je kans om aan de slag te gaan als Juridisch Secretaresse!  

Organisatie

Een full-service advocatenkantoor, gespecialiseerd in onder meer het Personen- en Familierecht in Amsterdam. Hier ontdek je de vrijheid om jezelf te transformeren tot een veelzijdige Juridisch Secretaresse waardoor je een totaal nieuw pad gaat bewandelen. Zij helpen je om je expertise te verbreden en nieuwe rechtsgebieden te leren kennen, zodat jij kunt laten zien wat je in huis hebt!

Bij dit advocatenkantoor denken ze liever in mogelijkheden dan in de beperkingen. Zo krijgen ze ideeën van de grond, blijven ze hun cliënten verrassen en weten ze elkaar steeds weer te inspireren en motiveren. Ze houden van het juridische vak en om scherp te blijven geven ze je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Hun motto is: de juiste werk- en privé in stand houden waardoor je beter zal functioneren zowel als persoon als professional. 

Bij dit kleinschalige tot middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam kom je in een fijne, informele werksfeer te werken, waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Naast de collega’s in Amsterdam heb je ook veel contact met collega’s in Enschede, waarmee ze ook veel leuke gezamenlijke activiteiten ondernemen.

Functie

Als Juridisch Secretaresse krijg je de kans om je te verdiepen binnen verschillende rechtsgebieden. Bij dit kleinschalige advocatenkantoor heb je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van Personen- en Familierecht, Arbeidsrecht en onder meer Intellectueel Eigendomsrecht. Dit betekent dat je te maken krijgt met een breed scala aan verschillende secretariële- en administratieve werkzaamheden, waarin je een belangrijke ondersteunende rol hebt.  

Het is een gevarieerde functie waarbij geen dag hetzelfde is. Samen met jouw duo collega ondersteun je de advocaten in hun werkzaamheden. Dit geeft jou de mogelijkheid om te sparren en van elkaar te leren. Zo word je een onmisbare schakel binnen het team van juridische professionals.

Het is van belang dat je goed kunt plannen en organiseren, dat je accuraat bent en dat je in staat bent om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. 

Functie-eisen

Je hebt ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur; 

Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding, richting Administratief/ Secretarieel; 

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een redelijke beheersing van de Engelse taal; 

Je bent een kei met computers en snel handelen en regelen is je op het lijf geschreven;

Minimaal drie dagen per week beschikbaar waarbij 4 of 5 dagen ook bespreekbaar is! 

Aanbod

Een salarisindicatie: tussen de € 2.700,- en € 4.200,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw werkervaring binnen de advocatuur; 

De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en van meerdere rechtsgebieden te proeven;

Vakantiegeld: 8%;

Reiskostenvergoeding, 21 cent per kilometer of volledige vergoeding OV-kosten;

Regelmatig activiteiten met het team;

Vakantiedagen: 25 dagen op fulltime basis;

Pensioenregeling. 

Inlichtingen

Ben jij al nieuwsgierig naar meer?

Neem dan snel contact op met Annelies Vandewalle via anne.vandewalle@link2match.nl, of via het sollicitatieformulier of bel/ WhatsApp op 06-83158619. Ik kijk in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over Link2Match en de werkwijze verwijs ik jou door naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Annelies Vandewalle | Recruiter

T: 06-83158619

E: anne.vandewalle@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Annelies Vandewalle
Recruiter
06-83158619
anne.vandewalle@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden