Notariaat

Notarieel Medewerker Vastgoed

Vast

32 uur per week

Hilversum

Introductie

Heb je ervaring als Notarieel Medewerker op de afdeling Vastgoed en wil je binnen een moderne en persoonlijke werkomgeving aan de slag? Bij dit notariskantoor zoeken ze naar versterking op de afdeling Vastgoed. Ben je benieuwd om welk notariskantoor dit gaat? Lees dan snel verder!

Organisatie

Als Notarieel Medewerker kom je bij een notariskantoor te werken dat gevestigd is in de binnenstad van Hilversum. Er werken circa 15 medewerkers en de afdeling Vastgoed bestaat uit twee notarissen, twee kandidaat-notarissen en drie notarieel medewerkers. Het cliëntenbestand bestaat voornamelijk uit (vermogende) particulieren, maar het notariskantoor heeft ook een tak Ondernemingsrecht. De cliënten komen uit de regio Hilversum (Het Gooi), maar ook vanuit de rest van Nederland en ze bedienen zelfs cliënten uit het buitenland.

Er bevindt zich een parkeerplaats naast het notariskantoor. Dit zijn enkele plaatsen waar bezoekers en medewerkers gebruik van kunnen maken. Tegelijkertijd is het mogelijk om met de trein naar het notariskantoor te reizen. Het station bevindt zich namelijk op 10 minuten loopafstand. Verder is het belangrijk om te weten dat er een gemoedelijke en persoonlijke sfeer heerst. De eigenaren en de overige medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en laagdrempelig. 


Functie

De specialisten onderscheiden zich door de persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Cliënten hebben een vast aanspreekpunt en jij krijgt ook de verantwoordelijk om je eigen dossiers te beheren en vaste cliënten te woord te staan. Jij gaat in samenwerking met de drie notarieel medewerkers voor de vier (kandidaat-)notarissen werken. Je werkzaamheden bestaan uit:

Het opstellen en uitwerken van akten en overige juridische stukken ten behoeve van de sectie Vastgoed, zoals: hypotheek- en leveringsakten; 

Zelfstandig correspondentie voeren met cliënten en derden;

Stukken in de dossiers opvragen;

Sparringpartner voor de (kandidaat-)notarissen;

Overige ondersteuning bieden aan de sectie Vastgoed. 

Functie-eisen

Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring als Notarieel Medewerker op de sectie Vastgoed; 

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; 

Woonachtig in Hilversum of omgeving; 

Je bent proactief, enthousiast voor het notariële werk en pakt werkzaamheden zelfstandig op;

Het liefst ben je 4 tot 5 dagen per week beschikbaar. 

Aanbod

Je treedt direct in dienst als Notarieel Medewerker op de afdeling Vastgoed. Je kunt genieten van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

Salaris: tussen de € 2.800,- en € 4.000,- bruto op fulltime basis; 

Reiskostenvergoeding (100%);

25 vakantiedagen op fulltime basis;

Een interessante pensioenvoorziening (50% zal worden betaald door de werkgever);

Relevante cursussen en opleidingen (100% zal worden betaald door de werkgever).

Je komt bij een modern en specialistisch notariskantoor te werken met collega’s met verstand van zaken. Daarnaast zijn de eigenaren en overige collega’s ontzettend vriendelijk en laagdrempelig. Wil je binnen een modern en middelgroot notariskantoor aan de slag waarbij er oog is voor de cliënt, maar ook voor elkaar? 

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met mij, Lisa Marink via lisa.marink@link2match.nl, of via het sollicitatieformulier of bel/ WhatsApp op 06-51777722. Ik kijk in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over Link2Match en de werkwijze verwijs ik jou door naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Lisa Marink  | Owner/ Founder bij Link2Match

T: 06-51777722

E: lisa.marink@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Lisa Marink
Founder / Owner
06-51777722
lisa.marink@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Heb je ervaring als Notarieel Medewerker op de afdeling Vastgoed en wil je binnen een moderne en persoonlijke werkomgeving aan de slag? Bij dit notariskantoor zoeken ze naar versterking op de afdeling Vastgoed. Ben je benieuwd om welk notariskantoor dit gaat? Lees dan snel verder!

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden