Notariaat

Notarieel Medewerker Vastgoed

Vast / Tijdelijk

32 uur per week

Tilburg

Introductie

Bij dit notariskantoor krijg je de kans om hybride aan de slag te gaan als Notarieel Medewerker. Uiteraard zal je deels vanuit een prachtig monumentaal pand gaan werken in samenwerking met je notariële collega's, maar bij dit notariskantoor maakt het niet uit vanaf welke locatie je werkt. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je werkzaamheden voor de afdeling Vastgoed op hoog kwalitatief niveau verricht. 

Organisatie

Het is een modern en bijzonder informeel notariskantoor in het centrum van Tilburg. Je komt in een klein team te werken met onder meer de twee notarissen en één kandidaat-notaris. Verder is er ook een boekhoudkundig medewerker aanwezig en krijgen de notarieel medewerkers ondersteuning aangeboden van assistentes. De medewerkers zijn gespecialiseerd in het Vastgoed, Ondernemingsrecht en het Personen- en Familierecht. Het kantoor ontvangt particulieren en ondernemers. Hierdoor heb je veel uiteenlopende notariële zaken die voorbij komen!

Verder kom je te werken in een enthousiast en gedreven team, die naast hard werken veel met elkaar lachen. Dit notariskantoor is ook bijzonder flexibel als het gaat om het werken vanuit huis. In overeenstemming met de collega’s is het dan ook geen probleem om minimaal een dag vanuit huis te werken. Uiteraard dien je wel eerst ingewerkt te worden. Het is natuurlijk belangrijk dat je eerst de processen, de systemen en de werkwijze leert kennen van het notariskantoor. Ten slotte is het kantoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er voldoende winkels in de buurt waar je dagelijks je verse lunch kunt halen. 

Functie

Als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed word jij een belangrijke speler binnen het team. Je gaat meewerken aan de dossiers en stelt zelfstandig de nodige stukken op. Je kunt denken aan onder meer het aan- en verkopen van registergoederen, het vestigen van hypotheken en het opstellen van overige documenten voor de afdeling Vastgoed. 

Jouw werkzaamheden bestaan in ieder geval uit:

Het opstellen en uitwerken van akten en overige juridische stukken;

Correspondentie voeren met cliënten en derden;

Stukken in de dossiers opvragen;

Aflossingsnota’s opstellen;

Sparringspartner zijn voor het team en de notarissen;

Overige ondersteuning bieden aan de sectie Onroerend Goed.

Functie-eisen

Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring als Notarieel Medewerker;

Woonachtig in de regio Tilburg; 

Aantoonbare ervaring op de sectie Onroerend Goed bij een notariskantoor;

Je werkt graag zelfstandig aan jouw dossiers in een gezellig en hecht team;

Minimaal vier dagen per week beschikbaar (eventueel deels vanuit huis).


Aanbod

Je krijgt een veelzijdige en zelfstandige functie als Notarieel Medewerker waarbij je op de afdeling Vastgoed gaat werken voor minimaal 32 uur per week bij een flexibel en bijzonder informeel notariskantoor, waar je direct in dienst zal treden. 

Daarnaast ontvang je o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden:

Een salarisindicatie van: € 2.700,- tot € 4.000,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;

Vakantiedagen: 26 (bij fulltime dienstverband);

Reiskosten: 0,21 cent per kilometer of jouw volledige ov-kosten worden vergoed;

Een pensioenvergoeding (50% zal worden betaald door je toekomstige werkgever);

Vakantiegeld: 8,33%;

Een laptop en telefoon;

Je kunt deelnemen aan diverse relevante cursussen en opleidingen via een erkende academie.


Verder word je gestimuleerd in je ontwikkeling en daarom kan je aangeven of je op persoonlijk of professioneel niveau jezelf zou willen ontplooien en ook op wat voor manier. Ook bestaat de mogelijkheid bij deze werkgever om door te groeien tot Register Notarisklerk.

Naast plezier in het werk, vinden ze bij dit notariskantoor plezier daaromheen ook enorm belangrijk. Daarom is er een uitstekende werk- en privébalans. Overwerken is niet aan de orde van de dag. Sterker nog, dit is een uitzondering op de regel!


Inlichtingen

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruiter? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Lisa Marink | Eigenaar

T: 06-51777722

E: lisa.marink@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Lisa Marink
Eigenaar
06-51777722
lisa.marink@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Bij dit notariskantoor krijg je de kans om hybride aan de slag te gaan als Notarieel Medewerker. Uiteraard zal je deels vanuit een prachtig monumentaal pand gaan werken in samenwerking met je notariële collega’s, maar bij dit notariskantoor maakt het niet uit vanaf welke locatie je werkt. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je werkzaamheden voor de afdeling Vastgoed op hoog kwalitatief niveau verricht. 

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden