Advocatuur

Personal Assistant Employment & Pensions

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Amsterdam

Introductie

Voor een prachtig internationaal advocatenkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Personal Assistant voor één van de partners op de sectie Employment & Pensions! Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en zou je dolgraag als Personal Assistant aan de slag gaan bij een top advocatenkantoor op de zuidas? Blink jij als persoon uit omdat je proactief bent, omdat je matcht met een groot kantoor, omdat je snel kunt schakelen en echt vooruitdenkt voor jouw advocaat of partner? Reageer dan snel, want ze willen je graag uitnodigen voor een kop koffie en een kennismaking. 

Organisatie

Het advocatenkantoor is een prachtig internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Rotterdam en in Amsterdam op de zuidas. Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is dit advocatenkantoor één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Zij zijn onafhankelijk en hebben naast de prachtige kantoren in Nederland, ook vestigingen in Londen en New York en representatives in Azië en Houston. Tot de cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen. Het advocatenkantoor heeft een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen zoals borrels en kantoorfeesten. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Jij komt te werken op de vestiging in Amsterdam. Het kantoor ligt op een prachtige locatie op loopafstand van station Amsterdam Zuid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook loop je zo de zuidas op voor een lekkere lunch of een borrel na werktijd.

Functie

Als Personal Assistant bied je optimale organisatorische en administratieve ondersteuning aan één van de partners op de sectie Employment & Pensions. De partner is een vriendelijke man die graag in samenwerking met zijn Personal Assistant het werk verricht en de beste resultaten bereikt. Het stellen van vragen en overleg met betrekking tot de werkzaamheden zijn dagelijkse kost. Naast het werk dat jij verricht voor de partner, ga je ook een Counsel ondersteunen en ontzorg je de praktijkgroep in brede zin. Het is van belang dat jij de Engelse taal goed beheerst en dat het jou geweldig lijkt om in een internationale omgeving aan de slag te gaan. Je bent het aanspreekpunt voor vragen uit de praktijkgroep en bent de rechterhand van de partner. In deze dynamische werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is, maak jij het verschil en ben je in ieder geval verantwoordelijk voor:

Complex agendabeheer, telefoonafhandeling, postverwerking/termijnenlijsten, emailbeheer en persoonlijke administratie van de partner en counsel;

Controleren van het maandelijkse declaratieproces;

Controleren en beoordelen van uitgaande documenten en correspondentie op de huisstijl, lay-out, spelling en grammatica (kwaliteitscheck);

Je voert diverse Business Development activiteiten uit in samenwerking met Business Development;

Binnen de sectie ben jij het aanspreekpunt voor vragen en zorgt zelfstandig voor adequate overdracht van informatie;

Je initieert verbetering van (administratieve) processen binnen de praktijkgroep;

Planning en organisatie van reizen voor de partner en counsel binnen de sectie;

Correspondentie opstellen voor cliënten, de rechtbank en partijen.

Functie-eisen

Interesse om in de advocatuur als Personal Assistant te werken voor één van de partners op de sectie Employment & Pensions;

Jij hebt hbo werk- en denkniveau;

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal;

Een afgeronde secretaresse opleiding of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;

Je bent enthousiast, accuraat en pro actief en vindt het leuk om werk zelfstandig op te pakken en echt mee te denken met de partner;

Minimaal vier dagen (30 uur) per week beschikbaar.

Natuurlijk ben je als Personal Assistant in staat zelfstandig, proactief en pragmatisch op effectieve wijze vragen en opdrachten van de partner en counsel te verwerken. Het is fijn als jij al weet hoe het is om 1 op 1 te werken binnen een partnerstructuur, maar wij nodigen ook geschikte kandidaten uit zonder ervaring. Jouw communicatieve vaardigheden zijn in ieder geval uitstekend en je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Aanbod

Je krijgt een jaarcontract als Personal Assistant. Je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw vooropleiding en relevante werkervaring. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een dertiende maand, 8% vakantietoeslag, volledige reiskostenvergoeding, een bonus en je neemt deel aan een pensioensregeling. Er worden gezellige borrels en uitjes georganiseerd voor het personeel. Belangrijk is dat jij binnen het team past en je goed op je plek voelt. Ten slotte is het kantoor goed bereikbaar en zijn zij gevestigd op een prachtige locatie waar je uitzicht hebt over heel Rotterdam en omstreken. Jouw persoonlijke ontwikkeling is heel erg belangrijk voor dit kantoor en intern worden er opleidingsprogramma's georganiseerd voor stafafdelingen om aan mee te doen.

Inlichtingen

Neem snel contact op met Rinske Buitendijk van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruiter? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Rinske Buitendijk | Eigenaar

T: 06-51477244

E: rinske.buitendijk@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Rinske Buitendijk
Eigenaar
06-51477244
rinske.buitendijk@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden