Notariaat

Receptioniste

Vast / Tijdelijk

24 uur per week

Zeist

Introductie

Heb jij ervaring als Receptioniste en ben je toe aan een volgende stap bij een leuk, modern en informeel notariskantoor in Zeist? Dan ga ik graag met jou het gesprek aan over de functie en mogelijkheden. Bij dit kantoor word jij echt het visitekaartje van kantoor, ontvang je de gasten en verzorg jij alle administratieve werkzaamheden in de dossiers.

Organisatie

Het notariskantoor is gevestigd op een gunstige locatie in Zeist. Het team bestaat uit één notaris, twee kandidaat-notarissen, drie notarisklerken en een aantal ondersteuners. Ze doen er alles aan om hoogwaardig kwalitatief notarieel werk te leveren. Dit doen de medewerkers op een zeer persoonlijke en betrokken wijze. Er is duidelijk oog voor zowel de cliënt als de medewerker. Je wordt hartelijk ontvangen met een grote glimlach en de medewerkers doen er alles aan om de bezoekers op hun gemak te stellen. Als bezoeker mag je plaatsnemen in de wachtruimte en krijg je iets te drinken aangeboden. Er wordt stap voor stap aangegeven wat je kunt verwachten en dat stelt je gerust. De specialisten verdiepen zich graag in de persoonlijke situatie van de cliënt en denken actief met ze mee.

Als specialist in de bemiddeling van juridisch en secretarieel personeel binnen het notariaat komen wij bij veel verschillende notariskantoren. Dit is een notariskantoor waar de medewerkers met elkaar lachen. Er heerst een uitstekende werksfeer en dat resulteert in het feit dat er al medewerkers meer dan 25 jaar werkzaam zijn. Oftewel als Secretaresse / Notarieel Medewerker kom je in een hecht team van warme collega's waarbij iedere dag anders is. Je komt vanuit een mooi pand te werken waarbij het mogelijk is om met de auto naar kantoor te gaan. Uiteraard is er ook een goede verbinding met het openbaar vervoer. Er wordt met elkaar geluncht en de focus zal liggen op de particuliere zaken.

Functie

Als Receptioniste ben jij het visitekaartje van dit leuke en moderne notariskantoor. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit onder meer het zijn van eerste aanspreekpunt van klanten van het notariskantoor, je zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen, het aannemen van telefoongesprekken, het representatief houden van het kantoor en daarbij horende werkzaamheden. Tevens ga je ondersteunen in het aanmaken van dossiers en legalisatie van juridische documenten. Je bent als het ware de ‘spin in het web’ van dit notariskantoor. Je krijgt ten slotte ook voldoende ruimte om je eigen invulling te geven aan de werkzaamheden. In deze functie bestaan je werkzaamheden in ieder geval uit:

o Ontvangen van cliënten op kantoor;

o Telefonisch eerste aanspreekpunt en vragen beantwoorden;

o Post in behandeling nemen en versturen;

o Agendabeheer en afspraken inplannen;

o Aanmaken van dossiers;

o Legalisaties verzorgen aan de receptie;

o Overige ondersteuning bieden aan het team en de notarissen.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als Receptioniste;

Goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;

Jij bent een echte gastvrouw en houdt van klantencontact;

Woonachtig in regio Zeist/Utrecht;

Beschikbaar voor minimaal drie dagen per week (22,5 uur), meer uren mag ook.

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij dit toegankelijke notariskantoor en ontvangt een salaris dat afhankelijk is van je vooropleiding en relevante werkervaring. Het salaris ligt tussen de € 2.400,- en € 3.000,- bruto op fulltime basis. Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar en ontvangt een maandelijkse reiskostenvergoeding op basis van je gemaakte reiskosten. Wat betreft het pensioen zal 50% worden betaald door je toekomstige werkgever. Werkplezier staat hier hoog in het vaandel en dat proef je snel als je in contact komt met dit informele en laagdrempelige notariskantoor. Ten slotte heerst er een uitstekende en collegiale werksfeer en daardoor zal jij je snel thuis voelen in een warm, enthousiast en hecht team.

Inlichtingen

Heb je interesse in deze leuke vacature? Neem dan snel contact op met Rinske Buitendijk van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Rinske Buitendijk | Eigenaar

T: 06-51477244

E: rinske.buitendijk@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Rinske Buitendijk
Eigenaar
06-51477244
rinske.buitendijk@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Heb jij ervaring als Receptioniste en ben je toe aan een volgende stap bij een leuk, modern en informeel notariskantoor in Zeist? Dan ga ik graag met jou het gesprek aan over de functie en mogelijkheden. Bij dit kantoor word jij echt het visitekaartje van kantoor, ontvang je de gasten en verzorg jij alle administratieve werkzaamheden in de dossiers.

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden