Advocatuur

Teamassistant Ruimte & Milieu

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Den Haag

Introductie

Voor één van onze favoriete klanten in Den Haag zoeken wij een nieuwe aanwinst voor het team Ruimte & Milieu. Het advocatenkantoor heeft ruimte voor een Teamassistant die het gezellige team van secretaresses komt versterken op één van de mooiste locaties van Den Haag, vlakbij het centraal station en het gezellig centrum van Den Haag. Heb jij al enige ervaring als assistant of secretaresse en lijkt het jou leuk om op een modern advocatenkantoor aan de slag te gaan? Dan ga ik graag een persoonlijk gesprek met jou aan!

Organisatie

Werken bij dit advocatenkantoor is werken bij één van de leukste en mooiste kantoren van Den Haag en omgeving! Het is een prachtig advocatenkantoor waar ruim 290 professionals werken die dagelijks op topniveau presteren! Je wordt vriendelijk ontvangen bij de mooie receptie. De sfeer en werkcultuur binnen het advocatenkantoor is gezellig en informeel. Binnen het kantoor wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit. Naast het plezier dat zij beleven aan het oplossen van complexe juridische problemen staan ze ook echt voor de ontwikkeling van het eigen personeel. Het advocatenkantoor is heel actief bezig met de groei en ontwikkeling van de Assistants / Secretaresses. Ze hebben al jaren een externe partij ingeschakeld om alle assistants in hun persoonlijke groei en ontwikkeling te begeleiden. Dat doen ze door middel van 1 op 1 groei-gesprekken, thema-bijeenkomsten, interessante workshops, maar ook door, samen met assistants, met de sectie en/of advocaten in gesprek te gaan om ruimte voor gewenste groei en ontwikkeling te creëren. Daarnaast biedt het advocatenkantoor vele leuke en nuttige trainingen aan.

De secties en afdelingen gaan vaak jaarlijks op een uitje. De ene keer is dat een dagje, de andere keer een weekend. En jaarlijks is er een kantoorfeest! Kortom: genoeg gezelligs om met elkaar te ondernemen! Daarnaast krijgen alle kantoorgenoten dagelijks de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding met collega’s te lunchen in onze lunchkamer, waar je keuze hebt uit een uitgebreid lunchbuffet. En ook op sportief gebied zijn er vele leuke activiteiten. Wekelijks bieden ze een bootcamp aan van de eigen personal trainer en je krijgt korting op een fitness abonnement bij diverse sportscholen. Daarnaast doen ze jaarlijks met een team van kantoorgenoten die dat leuk vinden mee aan de CPC-loop of de AmstelGoldRace en hebben ze een kantoor(zaal)voetbalteam en hockeytoernooi waar ze aan meedoen. Voor ieder wat wils, maar niets is verplicht!

Functie

Voor de sectie Ruimte & Milieu zoeken we een secretaresse/assistant die 4 of 5 dagen per week zou kunnen komen werken. De sectie Ruimte & Milieu bestaat uit ruim 20 advocaten met een gelijke verdeling tussen partners, seniors, medewerkers en stagiaires. Zij worden momenteel ondersteund door 3 assistants die allemaal voor een paar vaste advocaten werken. Als Assistant krijg je één of meerdere advocaten toegewezen waar je de meeste werkzaamheden voor zal verrichten. In teamverband met de andere secretaresses wordt zo het gehele team van advocaten optimaal ondersteund. 

Dit zijn jouw werkzaamheden als Teamassistant op de sectie Ruimte & Milieu:

Agendabeheer voor het team van advocaten op jouw sectie;

Planning en organisatie van reizen voor de advocaten binnen de sectie;

Verwerken van ingaande- en uitgaande correspondentie;

Redigeren van processtukken voor zittingen;

Bewaken van termijnen en het roljournaal;

Het onderhouden van contact met externe partijen;

Organiseren en bijwonen van vergaderingen, afspraken, bijeenkomsten en cliëntevenementen;

Proactief oppakken van allerlei zaken voor de advocaten uit jouw team.

Functie-eisen

Je hebt enige ervaring als assistant of secretaresse;

Een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4;

Je bent enthousiast, accuraat en meedenkend richting het team en de advocaten;

Bij voorkeur ben je minimaal vier dagen per week beschikbaar.

Aanbod

Als je op gesprek gaat bij het advocatenkantoor en het is een wederzijdse match, dan krijg je een aanbod en treed je direct in dienst bij het advocatenkantoor.

Je ontvangt dan in ieder geval:

  • Een jaarcontract als Teamassistant voor de advocatuur;
  • Een salaris tussen de € 2.345 en € 2.800 op bruto fulltime basis (37,5 uur per week);
  • Een vaste 13e maand;
  • Reiskostenvergoeding (volledig op basis van 2e klas openbaar vervoer);
  • Korting op een fitness abonnement;
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Vakantiegeld en 26 vakantiedagen.

Het advocatenkantoor is gevestigd op een gunstige locatie en op loopafstand van Den Haag Centraal station, waardoor het kantoor uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer. Indien je in Den Haag of omgeving woont, dan is het een toplocatie en dichtbij het gezellige centrum van Den Haag. Ten slotte is jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk voor dit advocatenkantoor. Intern worden er opleidingsprogramma's georganiseerd en wordt er op maat gekeken naar jouw persoonlijke groei.

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met Rinske Buitendijk van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruiter? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Rinske Buitendijk | Eigenaar

T: 06-51477244

E: rinske.buitendijk@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Rinske Buitendijk
Eigenaar
06-51477244
rinske.buitendijk@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden