Notariaat

(Thuis)werken als Notarieel Assistant

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Amsterdam

Introductie

Wie wil dat nou niet, (thuis)werken als Notarieel Assistant op de sectie Vastgoed bij een internationale advocaten- en notariskantoor?! Doorgroeimogelijkheden én een non-hiërarchische werkomgeving. Zowel in een junior, medior als senior rol zoeken wij versterking. Wekt het je interesse? Lees dan snel verder!

Organisatie

Het DNA kenmerkt zich, ondanks het grote en internationale karakter als: nuchter, toegankelijk, samenwerkingsgericht en allen gedreven door een passie voor ons vak. Dit kantoor is altijd op zoek naar talentvolle mensen. Zij bieden volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en te bouwen aan een succesvolle (internationale) carrière. Een wereld waar alles continu in ontwikkeling is, kijken zij naar de toekomst. Deze toekomstgerichte visie is onderdeel van hen DNA.

Het gaat om één van de grootste notaris- advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland behoort dit kantoor tot een van de meest toonaangevende juridische dienstverleners. Met ruim 150 advocaten, notarissen en belastingadviseurs bedienen zij de cliënten, waarbij zij de diepgaande kennis van de Nederlandse markt, combineren met hen wereldwijde netwerk en perspectief.

Persoonlijkheid is voor dit notaris- advocatenkantoren net zo belangrijk als vakkundigheid. Ze kennen geen stereotype medewerker. Je bent uniek om wie je bent en er wordt daardoor ook echt gekeken naar wat jij nodig hebt om de beste resultaten neer te zetten. Dit geldt ook op persoonlijk niveau! Dit notaris- advocatenkantoren anticipeert op mogelijke uitdagingen, versnellen waar nodig en ontwikkelen innovatieve en duurzame oplossingen voor hun cliënten en werknemers. zij zijn trots op een werkomgeving waarin deze visie naar voren komt en zij hun medewerkers aanmoedigt om hun verantwoordelijkheden te nemen, mening te delen en waar de ruimte bestaat om jouw talent te ontwikkelen.

Functie

Binnen een enthousiast team van (kandidaat-) notarissen en de andere Personal Assistants verricht je werkzaamheden voor het notariaat op het gebied van het onroerend goed en het bredere transactieteam Real Estate. Jij bent de eindschakel van het gehele administratieve proces. Tevens stel je notariële documentatie op en geef je secretariële ondersteuning aan de (kandidaat-) notarissen. Als Personal Assistant op de sectie Vastgoed in het notariaat werk je 50% vanuit huis en 50% op kantoor. Een deel van de werkzaamheden bestaat uit het verzorgen van voorbereidende inhoudelijke werkzaamheden in dossiers (denk aan dossiers aanmaken, kadastrale recherches en opvragen aflosnota's). Daarnaast ga je je bezig houden met het opvragen, verzamelen en controleren van stukken, het opmaken van notariële documentatie (o.a. volmachten en concept akten) en het bijwerken van registers (Kadaster en Kamer van Koophandel). Het opstellen van nota’s, uitwerken van brieven, het verzorgen van volmachten en legalisaties en het invulling geven aan onze compliance behoort ook tot jouw takenpakket. Kortom, een afwisselende en veelzijdige functie in een collegiale (werk)omgeving!

Functie-eisen

Je staat stevig in je schoenen en bent een stressbestendig, toegankelijk én communicatief persoon. Karaktereigenschappen die jou verder omschrijven zijn: proactief, snel kunnen schakelen, secuur, dienstverlenend, en zelfstandig. Maar je bent vooral ook enthousiast en positief ingesteld!

Je hebt een MBO of HBO diploma behaald;

Enige ervaring in de zakelijke dienstverlening als Secretaresse of Personal Assistant, maar bij voorkeur binnen het notariaat;

Goede kennis van Microsoft Office is een must en kennis van Codex is een pre;

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en comfortabel bij het spreken van Engels;

Kennis van de roladministratie is een pré;

Minimaal vier dagen per week beschikbaar.

Aanbod

Als je deels (thuis)werkt als Notarieel Assistant op de sectie Vastgoed zou je denken, dat is een bijzondere kans. Toch?! Maar dat is nog lang niet alles. Wat kan je nog meer verwachten:

Een salarisindicatie: Tussen de €2.600,- - € 3.969,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw werkervaring;

Tijdelijke inflatietoeslag van €250,- bruto per maand op basis van 40 uur;

Een thuiswerkvergoeding van €35,- netto vanaf 20 uur per week;

Gratificatieregeling waarbij je bij goed functioneren een maandsalaris extra kan verdienen;

Vakantiegeld: 8%;

Reiskostenvergoeding, 21 cent per kilometer of volledige vergoeding OV-kosten;

Vakantiedagen: 25 dagen op fulltime basis;

Pensioenregeling;

Bedrijfsfitnessregeling waarbij je met korting kan sporten

Vergoeding van cursussen of studie om intern door te groeien;

(Thuis)werkmiddelen, waaronder bijvoorbeeld een telefoon en laptop.

Inlichtingen

Recruiter voor deze
vacature

Annelies Vandewalle
Recruiter
06-83158619
anne.vandewalle@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden