Notariaat

Vacature Junior Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht

Vast

37.5 uur per week

Nijmegen

Introductie

Ben jij bijna afgestudeerd aan de Master opleiding Notarieel Recht en opzoek naar een kantoor waar jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan ga ik graag het gesprek met jou aan. Voor een gezellig en laagdrempelig advocaten- en notariskantoor in Nijmegen zijn wij opzoek naar een (junior) Kandidaat-Notaris voor de sectie Ondernemingsrecht.

Organisatie

Het advocaten- en notariskantoor is een middelgroot en modern kantoor op een leuke locatie in Nijmegen. Het is een goed aangeschreven, modern en gespecialiseerd advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Nijmegen en Arnhem. Het kantoor bestaat uit 6 partners en ongeveer 30 medewerkers. Het notariaat is verdeeld over de twee vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Het is de bedoeling dat jij op de vestiging in Nijmegen gaat werken één op één voor de notaris en af en toe ook je gezicht laat zien in Arnhem. Het kantoor is echt gespecialiseerd binnen het Ondernemingsrecht en het Arbeidsrecht en biedt deskundig advies op hoog niveau. De partners komen allemaal van grote of middelgrote kantoren uit de omgeving. Ze zijn volop in beweging, ontwikkelen zich toekomstbestendig en vormen daarmee een aantrekkelijke werkgever voor talent. De bedrijfscultuur is informeel en gezellig, maar de praktijk is wel erg uitdagend. Hierdoor kunnen ze jonge ambitieuze mensen aantrekken, de opgebouwde kennis in huis houden en deze optimaal inzetten voor de cliënten. Ze bieden jou in ieder geval een gemotiveerd en professioneel team waarbinnen jij jezelf kunt ontwikkelen. Er is reeds veel kennis aanwezig, waardoor jij met jouw vragen makkelijk bij een collega of bij de notaris terecht kunt. Ten slotte is er een prettige werksfeer en wordt er veel aandacht besteed aan het personeel.

Functie

Als Kandidaat-Notaris op de sectie Ondernemingsrecht krijg je de kans om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Dit zijn de werkzaamheden als Kandidaat-Notaris:

 • Het opstellen en uitwerken van akten voor de cliënten op de sectie Ondernemingsrecht
 • Eerste aanspreekpunt voor cliënten in de dossiers;
 • Contact met cliënten en andere partijen;
 • Voeren van cliëntbesprekingen;
 • Advies geven aan cliënten en onderzoek doen in de dossiers;
 • Met jouw kennis ben je een sparringpartner voor de rest van het team en de notarissen.

Functie-eisen

Als (junior) Kandidaat-Notaris sta jij aan het begin van een prachtige carrière. Je gaat aan de slag als kandidaat waarbij in teams van specialisten wordt samengewerkt. Je bestudeert complexe dossiers en stelt de benodigde stukken op in nauwe samenwerking met de notaris. 

 • Je bent (bijna) afgestudeerd in het Notarieel Recht;
 • Daarnaast heb jij interesse in Ondernemingsrecht;
 • Je bent ambitieus, toegankelijk en kwaliteitsgericht;
 • Uiteraard beheers jij de Nederlandse taal uitstekend.  

Aanbod

Als (junior) Kandidaat-Notaris ga je aan de slag bij een ‘klein’ kantoor met de high-end expertise van grote kantoren. Teamspirit staat voorop met uitdagende werkzaamheden in een afwisselende praktijk. Jouw nieuwe werkgever bied jou een goed toekomstperspectief.

Je gaat direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever. Daarnaast ontvang jij:

 • Een startsalaris van € 3.000,- tot €4.000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Vakantiegeld/ toeslag: 8,33%;
 • Volledige reiskostenvergoeding; 
 • Vakantiedagen: 25 dagen op fulltime basis;
 • Een pensioenvoorziening waarbij 50% door jouw werkgever betaald zal worden;
 • Een jaarlijkse bonus.

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met Jamilla Nelis van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruitment Consultant? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Jamilla Nelis, Recruitment Consultant bij Link2Match

T: 06-83158619

E: jamilla.nelis@link2match.nl

Recruiter voor deze
vacature

Jamilla Nelis
Recruitment Consultant
06-83158619
jamilla.nelis@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Ben jij bijna afgestudeerd aan de Master opleiding Notarieel Recht en opzoek naar een kantoor waar jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan ga ik graag het gesprek met jou aan. Voor een gezellig en laagdrempelig advocaten- en notariskantoor in Nijmegen zijn wij opzoek naar een (junior) Kandidaat-Notaris voor de sectie Ondernemingsrecht.

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden