Advocatuur

Vacature Juridisch Secretaresse

Vast

40 uur per week

Eindhoven

Introductie

Heb je ervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur en ga jij graag aan de slag voor een uitdagende sectie? Voor een van onze klanten zijn wij opzoek naar een ervaren Juridisch Secretaresse voor de sectie Bouw- en Vastgoed.  Ben jij nieuwsgierig en stressbestendig? Heb jij jouw eigen ontwikkeling hoog in het vaandel staan? Lees dan snel verder.

 

Organisatie

Met zo’n 500 collega’s en 6 kantoren binnen de Benelux kom jij te werken bij één van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Jouw standplaats? Een prachtig en trendy kantoor in het altijd gezellige Eindhoven. 

 

Het kantoor is opgedeeld in drie disciplines: advocatuur, notariaat en belastingadvies. 

Ontzorgen zit jou in je bloed, net als teamspirit. Je werkt namelijk echt als een team met een doel, het behalen van de deadlines en het afhandelen van juridische zaken. 

Je komt terecht binnen een organisatie waarbij jij als persoon net zo belangrijk bent als de kennis en ervaring die jij met je meeneemt. Met jou zal er een Persoonlijk Ontwikkel Plan opgesteld worden. Waar je aan jouw ambitie kunt werken. Dit kan zelf door retreats die jou aangeboden worden om aan je persoonlijke doelstellingen te werken. Maar ook is er ruimte om zelf op retraite te gaan. 

 

Functie

Als Personal Assistant Bouw- en vastgoed ga jij de complexe agenda beheren van de partner. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dossierbeheer (aanmaken, bijhouden en archiveren). Verder zal je proactief deadlines bijhouden en de Partner op de hoogte stellen als specifieke stukken ingediend moeten worden bij de Rechtbank. Naast deze werkzaamheden ben jij ook dagelijks bezig met: 

• Het verwerken van correspondentie en het uitwerken van dictaten; 

• Ondersteun je bij de facturatie;

• Assisteer je bij het gereedmaken van processtukken;

• Organiseer je bijeenkomsten (on- en offline), bereid je presentaties voor en boek je de zakenreizen. 

Oftewel, je gaat een veelzijdige en zelfstandige functie vervullen als Personal Assistant waarbij je alle administratieve en secretariële taken uit handen gaat nemen.

 

Functie-eisen

Als Personal Assistant Bouw- en Vastgoed heb je oog voor detail en heb je het liefst de touwtjes in eigen handen. Jij ziet de noodzaak om het proces in goede banen te leiden en geeft een reminder aan de partners en advocaten wanneer er prioriteiten gesteld moeten worden. Daarnaast:

 

• Ben je (recent) werkzaam als Juridisch Secretaresse en/ of Personal Assistant in de juridische branche en bij voorkeur in de advocatuur; 

• Word je enthousiast van plannen en organiseren en ontzorgen op administratief en secretarieel niveau;

• Ben je punctueel, stel je de juiste prioriteiten en functioneer je goed in een omgeving waar je snel moet schakelen;

• Heb je een goede beheersing van MS Office en/of Microsoft 365;

• Beschik je over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, in zowel woord als geschrift;

• Ben je voor minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar. 

 

Aanbod

Als Personal Assistant Arbeidsrecht ga je aan de slag bij één van de bekendste advocatenkantoren van Nederland! In eerste instantie zal je in dienst gaan via een uitzendconstructie. Bij goed functioneren kan je een contract voor bepaalde tijd krijgen voor de duur van 12 maanden, met de intentie op een langdurige samenwerking.

Als Personal Assistant ontvang je:

Een salaris van € 4000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.

Vakantiegeld/ toeslag: 8,33%;

Reiskostenvergoeding; 

Vakantiedagen: 27 dagen op fulltime basis;

Een pensioenvoorziening;

Verzekering: WGA-aanvulling en WIA-excedent (50% werkgever en 50% werknemer);

Een budget om aan je persoonlijke en/of professionele doelen te werken;

(Thuis)werkmiddelen, waaronder bijvoorbeeld een telefoon en laptop.

Daarnaast worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd om teambuilding te creëren. Ook biedt jouw toekomstige werkgever voor Office Support diverse cursussen aan. Sommige modules zijn verplicht, waaronder IT- en taalvaardigheidscursussen en cursussen betreft wet- en regelgeving.

 

 

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met Jamilla Nelis van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruitment Consultant? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Jamilla Nelis, Recruitment Consultant bij Link2Match.

T: 06-83158619

E: jamilla.nelis@link2match.nl

 

Recruiter voor deze
vacature

Jamilla Nelis
Recruitment Consultant
06-83158619
jamilla.nelis@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Heb je ervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur en ga jij graag aan de slag voor een uitdagende sectie? Voor een van onze klanten zijn wij opzoek naar een ervaren Juridisch Secretaresse voor de sectie Bouw- en Vastgoed.  Ben jij nieuwsgierig en stressbestendig? Heb jij jouw eigen ontwikkeling hoog in het vaandel staan? Lees dan snel verder.

 

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden