Advocatuur

Vacature Juridisch Secretaresse

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Eindhoven

Intro

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als juridisch secretaresse in Eindhoven en wil je deze functie graag vervullen binnen een modern advocatenkantoor? Dan heb je de juiste vacature gevonden. Ik ben momenteel op zoek naar een ervaren juridisch secretaresse die graag wilt werken binnen het rechtsgebied van de bouw & het vastgoed. 

Werkzaamheden

Je zult werken op de vakgroep Bouw & Vastgoed en zult samen met één directe collega een team van 18 advocaten ontzorgen. Samen zorgen jullie voor een uitstekende administratieve en organisatorische ondersteuning zodat de advocaten zich volledig kunnen richten op hun juridische inhoudelijke kwesties. Jouw ideeën en eigen inbreng om meer structuur aan te brengen of hoe deze te behouden zijn altijd welkom. Het gezamenlijke doel is om er voor te zorgen dat alles op de werkvloer overzichtelijk blijft en de advocaten zich volledig kunnen richten op hun werk zonder zich druk te maken om administratieve taken.

Wat ga je doen?

Het proactief bijhouden van agenda’s, dossiers en cliëntenbestanden;

Bewaken van actiepunten en deadlines;

Verwerken van correspondentie;

Ondersteunen bij facturatie;

Assisteren bij het gereedmaken van processtukken;

Organiseren van on- en offline bijeenkomsten, voorbereiden van presentaties en contact onderhouden met het reisbureau voor zakenreizen;

Algemene ondersteunende werkzaamheden;

Deelnemen aan project(groep)en.

 

Aanbod

Je komt te werken op een mooi en modern kantoor in Eindhoven. Je salaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring en zal liggen tussen € 2.427 en € 3.843 bruto met 27 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling. Groeiperspectief in salaris(schalen) is aanwezig.

Ook wordt er een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden met o.a. een pensioenregeling, vakantie-uitkering, een eigen laptop en smartphone inclusief een mobiliteitsplan. Ook kun je vanaf de eerste werkdag starten met een opleidingsprogramma dat je zelf kunt samenstellen. Er is een bedrijfsrestaurant aanwezig en ook kun je gratis parkeren. Regelmatig worden er leuke kantooractiviteiten georganiseerd waaraan je mag deelnemen.  Een goede sfeer en gezelligheid is zeer belangrijk binnen dit informele kantoor.

 

Functie-eisen

Je hebt een positieve houding en het vermogen om eigenaarschap en verantwoordelijkheid te nemen over de uit te voeren taken. Je neemt initiatief en zorgt dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om te kunnen excelleren;

Je bent punctueel en stelt de juiste prioriteiten;

Je functioneert goed in een (soms hectische) omgeving waarin je snel moet schakelen;

Je bent een kei in MS Office (vooral Outlook, Word en Teams, en waar mogelijk Excel en PowerPoint) en/of Microsoft 365;

Je beschikt over uitstekende Nederlandse en goede Engelse taalvaardigheden;

Je bent 32-40 uur beschikbaar;

Je hebt ervaring op secretarieel gebied.

 

Organisatie

Het desbetreffende advocatenkantoor in Eindhoven is een full-service kantoor met ruim 475 medewerkers in dienst. Dit zijn onder andere advocaten, fiscalisten, notarissen, business- en office support medewerkers. Ook werken er 70 assistenten die er voor zorgen dat het kantoor zijn cliënten een optimale dienstverlening kunnen bieden. Ook zet het kantoor zich in voor diversiteit en inclusie. Ook wordt er flink geïnvesteerd in hun medewerkers. Ze willen graag dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en ondersteunen de medewerkers hierin door het aanbieden van cursussen en trainingen. Doorgroeien binnen het kantoor is mede daarom een optie. Het kantoor biedt verschillende rechtsgebieden aan. Jij zal komen te werken op de sectie bouw & vastgoed. Je zult een team vormen met een ervaren juridisch secretaresse die al enige tijd bij het advocatenkantoor werkzaam is. Samen ontzorgen jullie een team van 18 advocaten. Er zal te allen tijde een duidelijke taakverdeling zijn zodat iedereen weet wat die moet doen en wat de verwachtingen zijn.

Contactpersoon

Heb je vragen over deze vacature, stuur dan een e-mail naar info@link2match.nl

Indien je wilt solliciteren ontvang ik graag je CV op het bovenstaande e-mailadres. 

 

 

Recruiter voor deze
vacature

Cigdem Depeli
Interim Recruiter
06-58820381
info@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als juridisch secretaresse in Eindhoven en wil je deze functie graag vervullen binnen een modern advocatenkantoor? Dan heb je de juiste vacature gevonden. Ik ben momenteel op zoek naar een ervaren juridisch secretaresse die graag wilt werken binnen het rechtsgebied van de bouw & het vastgoed.