Onze werkwijze

Voor onze klanten

Voor notariskantoren, advocatenkantoren en overige bedrijven creëren wij de juiste match op basis van uw wensen. Wij als specialisten binnen de arbeidsbemiddeling weten precies naar wat voor soort kandidaten u op zoek bent én waar wij deze kunnen vinden. Link2Match heeft de expertise van een (middel)groot arbeidsbemiddelingsbureau tegen een scherp tarief. Met ruim 8 jaar ervaring in het bemiddelingsvak bent u bij ons aan hét juiste adres!

Link2Match maakt gebruik van een uitgebreide werving- en selectieprocedure die wij voor u uit handen nemen. Wij gaan een persoonlijk gesprek aan met uw toekomstige personeelsleden, trekken referenties na bij recente werkgevers, nemen indien gewenst een Nederlandse- en Engelse taaltest af en selecteren op persoonlijkheid. Tijdens dit proces maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring binnen de legal recruitment. Naast de reguliere recruitment tools die wij inzetten, kunnen wij ook terugvallen op ons enorme netwerk. Dit zijn kandidaten die niet makkelijk te vinden zijn.

Indien u op zoek bent naar een specifieke medewerker en een zoekopdracht bij ons wilt uitzetten, komen wij graag bij u op kantoor langs om kennis te maken en uw kantoor beter te leren kennen. Op deze manier leren wij zowel u als uw kantoor beter kennen en kunnen wij op basis van onze ervaringen een uitstekende match creëren. Wij werken op basis van no cure no pay. Dit betekent dat de gehele werving- en selectieprocedure en de voorafgaande gesprekken met kandidaten kosteloos zijn. Van te voren zal de wervingsfee in gezamenlijk overleg worden afgestemd en is deze fee pas van kracht indien u de kandidaat daadwerkelijk in dienst wil nemen.

Wij werken op basis van werving & selectie, dit houdt in dat wij de wervingsprocedure voor u uit handen nemen en dat de kandidaat direct bij u in dienst treedt.

Voor onze kandidaten

Ben jij werkzaam binnen de juridische branche en sta je open voor een gesprek over de mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring binnen de legal recruitment kunnen wij jou kosteloos advies geven en helpen bij het zoeken van een nieuwe uitdaging op basis van jouw wensen.

Wij gaan voor een persoonlijke benadering en betrokken aanpak indien wij jou bemiddelen. Wij staan voor jou klaar en proberen te allen tijde de juiste match te maken, zodat jij een stap vooruit maakt in jouw carrière. Bij Link2Match staat werkgeluk centraal. Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt aan een nieuwe functie en werkgever en maken een selectie van de openstaande functies. Daarnaast hebben wij ook veel informatie over kantoren tot onze beschikking en creëren wij soms vacatures op basis van jouw profiel.

Link2Match heeft zeer veel kennis en ervaring binnen de branche waardoor wij jou kunnen adviseren over de juiste stap en welk kantoor het beste bij jou past. Wij kennen de kantoren, de notarissen en de advocaten persoonlijk. Daarnaast zijn wij bekend met de verschillende bedrijfsculturen door een jarenlange samenwerking met kantoren en kennis binnen de juridische branche. Op basis van onze informatie, kun jij zeer veel inzicht krijgen over de mogelijkheden die tot de juiste match leiden met een kantoor.

Indien je juridische werkervaring hebt, kun je jouw cv altijd naar ons mailen. En voor vragen of informatie over vacatures kun je ons altijd bereiken via het contactformulier. Bel, WhatsApp of mail ons gerust! 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden