Onze werkwijze

Voor onze klanten

Als deskundige recruitment partner in de juridische wereld, kunt u op ons vertrouwen om snel en secuur de juiste kandidaten voor u te vinden – kandidaten die uw kantoor helpen om te groeien, de werkdruk te verlagen en het plezier te vergroten. Werving & selectie, detachering of interim: als een daadkrachtige, deskundige partner regelen we al deze recruitmentzaken. Met onze perfecte matches kunt u uw groeikansen benutten, de sfeer op kantoor enorm verbeteren en de werkdruk weer in balans brengen. Met onze hulp gaat u van stress om capaciteit en werknemers, naar stabiele groei dankzij een team vol geweldige collega’s.

Loopt u tegen één van de volgende problemen aan?

 • De vacature(s) krijgt u zelf niet ingevuld doordat u eisen stelt die niet matchen met wat de kandidaten willen;
 • Uw bedrijf groeit – er is genoeg werk – maar het vinden van de juiste medewerkers is een uitdaging
 • U heeft geen tijd of het ontbreekt aan deskundigheid om de juiste medewerkers te werven en selecteren;
 • U heeft verloop in personeel doordat u niet de nadruk legt op het behoud van personeel en voldoende waardering & erkenning ontbreekt.

En wilt u?

 • Meer stabiliteit in personeel, zodat u de capaciteit heeft om het werk aan te nemen;
 • Een leuk, stabiel en goed team dat echt bij het bedrijf past;
 • Personeel dat er zin in heeft;
 • Medewerkers die het verschil maken, zodat het bedrijf meer floreert;
 • Een goede balans tussen het werk dat aangenomen kan worden en de juiste capaciteit om de werkdruk te verlagen.

Wij zijn er om u te helpen. Als full-service recruitment agency binnen de juridische branche leggen wij de brug naar wat u wilt zien in een kandidaat én wat kandidaten verwachten van u, als moderne werkgever. Daardoor zorgen we dat u de volle talenten van uw kandidaten benut, plezier creëert en uw oprechte waardering en erkenning laat zien aan uw mensen. Uw medewerkers doen waar ze in uitblinken, voelen de energie om samen met u te groeien, en betalen uw waardering terug in betrokkenheid en prestaties. We nodigen u dan ook graag uit om met ons in gesprek te gaan, zodat wij een plan kunnen maken waarmee we de kandidaten vinden die perfect passen binnen uw kantoor, bedrijfscultuur en wensen.

Onze missie is sterke en stabiele teams creëren door toegewijde individuen de juiste werkplek te bieden, zodat zowel de medewerker als het bedrijf op volle kracht opereren. Met onze pit en deskundigheid maken wij zoveel mogelijk perfecte matches.

Wie bieden u:

 • Deskundigheid;
 • Tijd en snelheid;
 • Een sparringpartner;
 • Extra hulplijn inschakelen naast eigen werving;
 • Samen managen van verwachtingen;
 • Duidelijkheid en directe communicatie;
 • Kennis en ervaring in de branche;
 • De perfecte match op basis van uw wensen.


Onze procedure en werkwijze

Link2Match maakt gebruik van een uitgebreide werving- en selectieprocedure die wij voor u uit handen nemen. Wij gaan een persoonlijk gesprek aan de kandidaten, trekken referenties na bij recente werkgevers, nemen indien gewenst een Nederlandse- en Engelse taaltest af en selecteren op persoonlijkheid en competenties aan de hand van een assessment. Tijdens dit proces maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring binnen de recruitment. Naast de reguliere recruitment tools die wij inzetten, kunnen wij ook terugvallen op ons enorme netwerk. Dit zijn kandidaten die niet makkelijk te vinden zijn.

Indien u op zoek bent naar een specifieke medewerker en een zoekopdracht bij ons wilt uitzetten, komen wij graag bij u op kantoor langs om kennis te maken en onze werkwijze toe te lichten. Op deze manier leren wij zowel u als uw kantoor beter kennen en kunnen wij op basis van uw wensen een uitstekende match creëren.

Wij werken op basis van werving & selectie, detachering of interim.

Link2Match werkt te allen tijde op basis van no cure no pay. Dit betekent dat de gehele werving- en selectieprocedure en de gesprekken met kandidaten kosteloos zijn. Van te voren zal de wervingsfee in gezamenlijk overleg worden afgestemd en is deze fee pas van kracht indien u de kandidaat daadwerkelijk in dienst wil nemen.

Voor onze kandidaten

Als deskundige recruitment partner in de juridische wereld, kun je op ons vertrouwen om snel en discreet een nieuwe baan te vinden. Werving & selectie, detachering of interim: als een daadkrachtige, deskundige partner regelen we alle recruitmentzaken. Daardoor zorgen we dat jouw talenten worden benut, dat je plezier ervaart en oprechte waardering en erkenning krijgt op je nieuwe werkplek.

Loop jij tegen één van de volgende problemen aan?

 • Je staat open voor een nieuwe uitdaging, maar weet niet waar je moet beginnen;
 • Je vraagt je af welk kantoor bij je past en waar je goed terecht komt, omdat de profilering van de kantoren op elkaar lijken;
 • Je vraagt je af of de stap naar een nieuwe baan de juiste keuze is, omdat je het onbekende best wel spannend vindt;
 • Je ziet niet helemaal in dat een andere baan voor meer of andere mogelijkheden zorgt;
 • Je zit in principe op je plek, maar staat wel open voor interessante opties.

En wil jij?

 • Een bedrijf dat goed bij jou past;
 • Een stap vooruit qua salaris;
 • Dat jouw wensen gehoord worden;
 • Erkenning en waardering krijgen;
 • Een volgend hoofdstuk in jouw carrière;
 • Graag het verschil maken;
 • Lekker op je plek zitten, omdat je daar werkgeluk ervaart.

Wij zijn er om u te helpen. Als full-service recruitment agency binnen de juridische branche brengen wij jou in contact met moderne werkgevers op basis van jouw specifieke wensen.

Sta je open voor een gesprek over de mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring binnen de recruitment kunnen wij jou kosteloos advies geven en helpen bij het zoeken van een nieuwe uitdaging op basis van jouw wensen.

Wij hebben een persoonlijke benadering en betrokken aanpak wanneer wij jou bemiddelen. Je wordt begeleid door één van onze specialisten. Wij staan voor jou klaar en proberen te allen tijde de juiste match te maken, zodat jij een stap vooruit maakt in jouw carrière.

Bij Link2Match staat werkgeluk centraal. Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan en maken een selectie van de openstaande vacatures. Daarnaast hebben wij ook veel informatie over de verschillende kantoren tot onze beschikking en kunnen wij jou van een gepast advies voorzien.

Link2Match heeft zeer veel kennis en ervaring binnen de branche waardoor wij jou kunnen adviseren over de juiste stap en welk kantoor het beste bij jou past. Wij kennen de kantoren, de notarissen en de advocaten persoonlijk. Daarnaast zijn wij bekend met de verschillende bedrijfsculturen door een jarenlange samenwerking met kantoren binnen de branche. Op basis van deze informatie, kun jij zeer veel inzicht krijgen over de mogelijkheden die tot de juiste match leiden met een kantoor.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze recruitment specialisten.

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden