Hospitality

Vacature Front Office Medewerker

Vast

40 uur per week

Amsterdam

Intro

Heb jij een passie voor de hotellerie en wil jij graag aan de slag bij één van de leukste hotels in Amsterdam? Dan is dit dé vacature voor jou. Voor een schitterend boutique hotel in Amsterdam-Sloterdijk zijn wij op zoek naar een Front Office Medewerker.

(32 uur tot 40 uur per week)

Werkzaamheden

Als Front Office Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van dit prachtige boutique hotel. Je werkt per shift met twee tot drie collega’s en samen zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt. De werkzaamheden verricht je met veel plezier en een grote glimlach op je gezicht. Je snapt hoe belangrijk een fijne hotelbeleving is voor de hotelgasten en je doet er alles aan om dit doel te bereiken. 

Je mag onder andere de volgende werkzaamheden verwachten:

-       Het in- en uitchecken van hotelgasten;

-       Hotelgasten voorzien van leuke insider tips over Amsterdam (denk aan het delen van leuke hotspots, restaurantjes, barretjes, musea en overige activiteiten);

-       Verwerken van reserveringen;

-       Gasten verrassen met een unieke attentie bij een verjaardag/jubileum;

-       Proactief meedenken hoe je hotelgasten een onvergetelijk verblijf kunt bezorgen.

Aanbod

Als Front Office Medewerker vervul je een representatieve rol en mag je genieten van leuke, gezellige en collegiale collega’s die werkelijk het verschil gaan maken voor jou! 

Daarnaast ontvang jij:
• Salarisindicatie: € 2.500,- bruto op fulltime basis; 
• 26 vakantiedagen per jaar;
• Reiskostenvergoeding;
• 8% vakantiegeld;
• Een bonus van €250,- als je een heel jaar niet ziek bent geweest
• Een inspirerende werkomgeving met leuke collega's;
• Kans op persoonlijke en professionele ontwikkeling;
• Een dynamische en stimulerende werkcultuur.

Functie-eisen

-       Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol, denk hierbij aan rollen in de hospitality branche en de hotellerie;

-       Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;

-       Je bent servicegericht en stelt jezelf graag dienstbaar op;

-       Je hebt een goede kennis van Amsterdam en kan gasten voorzien van leuke tips in en rondom de stad;

-       Je kan jezelf flexibel opstellen betreft de werktijden. Je bent ook in de avonden en weekenden beschikbaar.

Organisatie

Wil jij aan de slag binnen de hotellerie, maar wil je niet in een grote, hectische hotelketen terechtkomen, dan zit je bij dit hotel goed. Dit prachtige boutique hotel voelt als een familiebedrijf.

Je zal werken met gezellige collega’s die er ook écht voor elkaar zijn. Je vormt samen een hecht team en hebt één gemeenschappelijk doel: Alle gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen. Hier wordt een eigen inbreng bij zeer gewaardeerd. Iedere medewerker krijgt een periodiek ‘WOW Budget’ van € 50,- om een WOW effect te creëren voor hotelgasten. Denk aan een kleine attentie tijdens een verjaardag of tijdens de viering van een jubileum. 

Ook heb je de mogelijkheid bij dit hotel om je verder te ontwikkelen. Je kan snel stappen maken naar een Supervisor rol. Ben jij enthousiast, presteer je naar wens en wil je graag doorgroeien binnen het hotel, dan zijn er verschillende trajecten die je kunt volgen. 

Het hotel heeft een luxe uitstraling en heeft ruim 150 luxe kamers. Het hotel is op wandelafstand van station Amsterdam-Sloterdijk gelegen. Hierdoor is het hotel heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Reis je liever met de auto naar werk? Ook dit zal geen probleem vormen. Het hotel heeft een eigen parkeergarage waar zowel gasten als medewerkers gebruik van mogen maken.

Contactpersoon

Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren, laat het dan eventjes weten. Je mag solliciteren via de website of stuur even een mailtje naar info@link2match.nl t.a.v. Cigdem Depeli. Ik zal dan contact met je opnemen zodat we de vacature samen kunnen doorspreken en zien of er een leuke match kan zijn tussen jou en dit hotel.

Recruiter voor deze
vacature

Cigdem Depeli
Interim Recruiter
06-58820381
info@link2match.nl

Solliciteer direct

 

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)

Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

 

Heb jij een passie voor de hotellerie en wil jij graag aan de slag bij één van de leukste hotels in Amsterdam? Dan is dit dé vacature voor jou. Voor een schitterend boutique hotel in Amsterdam-Sloterdijk zijn wij op zoek naar een Front Office Medewerker.

(32 uur tot 40 uur per week)