Notariaat

Vacature Receptioniste notariskantoor

Vast / Tijdelijk

32 uur per week

Barendrecht

Intro

Heb jij enige ervaring als Receptioniste, vind jij het leuk om de klanten in de watten te leggen en ben jij de perfecte gastvrouw voor dit moderne notariskantoor in Barendrecht? Dan stel ik jou graag voor aan dit leuke notariskantoor. Het is een uitdagende functie waarbij jij echt het visitekaartje van kantoor wordt, de gasten met een brede glimlach ontvangt en alle administratieve werkzaamheden rondom de dossiers verzorgt.

Werkzaamheden

Als Receptioniste ben jij het visitekaartje van dit leuke en moderne notariskantoor. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit onder meer het zijn van eerste aanspreekpunt van klanten van het notariskantoor, je zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen, het aannemen van telefoongesprekken, het representatief houden van het kantoor en daarbij horende werkzaamheden. Tevens ga je ondersteunen in het aanmaken van dossiers en legalisatie van juridische documenten. Je bent als het ware de ‘spin in het web’ van dit notariskantoor. Je krijgt ten slotte ook voldoende ruimte om je eigen invulling te geven aan de werkzaamheden. In deze functie bestaan je werkzaamheden in ieder geval uit:

o Gastvrij ontvangen van cliënten op kantoor;

o Telefonisch eerste aanspreekpunt en vragen beantwoorden van klanten;

o De vergaderruimte verzorgen en netjes op orde houden;

o De cliënten verwelkomen met koffie of thee;

o Post in behandeling nemen en versturen;

o Agendabeheer en afspraken inplannen;

o Stukken klaarleggen voor het passeren;

o Legalisaties verzorgen aan de receptie en documenten controleren;

o Overige ondersteuning bieden aan het team en de notarissen.

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij dit toegankelijke notariskantoor en ontvangt een salaris dat afhankelijk is van je vooropleiding en relevante werkervaring.

  • Het salaris is tot € 2.700,- bruto op fulltime basis.
  • Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar.
  • Je ontvangt een maandelijkse reiskostenvergoeding op basis van je gemaakte reiskosten.
  • Wat betreft het pensioen zal 50% worden betaald door je toekomstige werkgever.

Werkplezier staat hier hoog in het vaandel en dat proef je snel als je in contact komt met dit informele en laagdrempelige notariskantoor. Ten slotte heerst er een uitstekende en collegiale werksfeer en daardoor zal jij je snel thuis voelen in een warm, enthousiast en hecht team.

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur enige ervaring als Receptioniste;

Goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;

Jij bent een echte gastvrouw en houdt van klantencontact;

Woonachtig in regio Barendrecht, Rotterdam of Drechtsteden;

Beschikbaar voor minimaal drie dagen per week. In ieder geval kun jij op maandag en vrijdag aanwezig zijn op kantoor. Vier of vijf dagen is ook mogelijk!

Organisatie

Het notariskantoor is gevestigd op een gunstige locatie in Barendrecht. Het is een Rotterdams kantoor met een informele sfeer. Je kunt bij het kantoor parkeren en het ligt vlakbij het openbaar vervoer. Het team bestaat uit één notaris, vijf dossier behandelaren en drie ondersteuners. Er is een hechte sfeer op kantoor en de medewerkers zijn op een zeer persoonlijke manier betrokken bij het werk. Er is duidelijk oog voor zowel de cliënt als de medewerker. Je wordt hartelijk ontvangen met een grote glimlach en de medewerkers doen er alles aan om de bezoekers op hun gemak te stellen. Als bezoeker mag je plaatsnemen in de wachtruimte en krijg je iets te drinken aangeboden. Er wordt stap voor stap aangegeven wat je kunt verwachten en dat stelt je gerust. De specialisten verdiepen zich graag in de persoonlijke situatie van de cliënt en denken actief met ze mee.

Als specialist in de bemiddeling van juridisch en secretarieel personeel binnen het notariaat komen wij bij veel verschillende notariskantoren. Dit is een notariskantoor waar de medewerkers met elkaar lachen. Er heerst een uitstekende werksfeer en dat resulteert in het feit dat er al medewerkers lange tijd werkzaam zijn. Als Receptioniste kom je in een hecht team van warme collega's waarbij iedere dag anders is. Je komt vanuit een mooi pand te werken waarbij het mogelijk is om met de auto naar kantoor te gaan. Uiteraard is er ook een goede verbinding met het openbaar vervoer. Er wordt met elkaar geluncht en de focus zal liggen op de particuliere zaken.

Contactpersoon

Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met Rinske Buitendijk van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Rinske Buitendijk | Eigenaar

T: 06-51477244

E: rinske.buitendijk@link2match.nl

 

Recruiter voor deze
vacature

Rinske Buitendijk
Founder / Owner
06-51477244
rinske.buitendijk@link2match.nl

Solliciteer direct

 

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)

Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

 

Heb jij enige ervaring als Receptioniste, vind jij het leuk om de klanten in de watten te leggen en ben jij de perfecte gastvrouw voor dit moderne notariskantoor in Barendrecht? Dan stel ik jou graag voor aan dit leuke notariskantoor. Het is een uitdagende functie waarbij jij echt het visitekaartje van kantoor wordt, de gasten met een brede glimlach ontvangt en alle administratieve werkzaamheden rondom de dossiers verzorgt.