Advocatuur

Ben je op zoek naar een nieuwe baan binnen de advocatuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Link2Match is gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten binnen de advocatuur. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar een functie als juridisch secretaresse of juridisch medewerker.

Vacatures Juridisch Secretaresse

Ook voor de vacatures juridisch secretaresse ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het matchen van personeel binnen de advocatuur. Wij hebben al tientallen mensen aan een leuke baan geholpen bij een advocatenkantoor. Daarom kun je als Juridisch Secretaresse bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek en een volgende stap in jouw carrière.

Wij zijn momenteel voornamelijk actief in regio Amsterdam en hebben veel verschillende soorten vacatures als juridisch secretaresse voor jou in portefeuille. Je kunt je gratis bij Link2Match inschrijven voor een passend advies, wij zijn beiden gespecialiseerd in de bemiddeling van juridisch secretaresses binnen de advocatuur en besprekken graag de mogelijkheden met jou. Het leuke aan een samenwerking met Link2Match is dat wij de mogelijkheden vanuit jouw perspectief bekijken en de wensen daarop aansluiten. Omdat wij een groot aanbod aan vacatures juridisch secretaresse hebben, kunnen wij altijd verschillende opties aan jou voorleggen en uiteindelijk zit er altijd wel iets tussen wat perfect bij jou past. Wij doen zaken met kleine advocatenkantoren, met middelgrote advocatenkantoren, met specialistische advocatenkantoren, met boutique advocatenkantoren, met internationale advocatenkantoren en met de grote zuidas advocatenkantoren. Voor iedereen wat wils om het zo maar te zeggen!

Het kan zijn dat jij een stap wil maken in jouw salaris, omdat je door de jaren heen veel ervaring hebt opgedaan en jezelf hebt ontwikkeleld. Het kan ook zijn dat jij graag nieuwe verantwoordelijkheden op je neemt en jouw takenpakket wil uitbreiden. Soms spreken wij kandidaten die het helaas niet meer naar hun zin hebben binnen het huidige team van collega’s of misschien botert het niet met de partner voor wie jij werkt. Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom jij open zou kunnen staan voor een nieuwe functie bij een ander advocatenkantoor als juridisch secretaresse.

Wij hebben echt verschillende soorten vacatures juridisch secretaresse: junior functies voor kandidaten die niet zijn begonnen of enkel stage ervaring hebben in de advocatuur, medior functies ter ondersteuning van meerdere advocaten of specifiek als juridisch secretaresse voor een partner, juridisch secretaresse functies met office management taken of een senior secretaressefunctie. Een recent overzicht van de vacatures voor juridisch secretaresses kun je vinden bovenaan deze pagina. Hier staan alle actuele vacatures juridisch secretaresse vermeld en kun jij rustig kijken of er iets interessants voor je tussen zit. Mocht je een vraag hebben of meer willen weten over één of meerdere van de vacatures, dan staan wij jou graag te woord en geven wij jou een passend advies.

Ben jij een Juridisch Secretaresse en wil jij graag sparren over de mogelijkheden binnen de huidige juridische arbeidsmarkt? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met jou aan en hopen dat wij jou op korte termijn kunnen helpen aan een prachtige stap in jouw carrière.

 

Meer weten?
Neem contact op.

Notariaat

Bekijk alle vacatures

Advocatuur

Bekijk alle vacatures

Bedrijfsleven

Bekijk alle vacatures

Alle vacatures

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden