Advocatuur

Juridisch Secretaresse

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Rotterdam

Introductie

Voor een modern, no-nonsense advocatenkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Juridisch Secretaresse voor het ondernemingsrecht en insolventierechtteam. Spreekt dit jou aan? Dan breng ik je graag in contact met dit advocatenkantoor.

Organisatie

Dit advocatenkantoor is hét kantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven. Het is een middelgroot kantoor met ruim 20 medewerkers. Bij dit kantoor staat de relatie met elkaar en de cliënten centraal. Er heerst een zakelijke, maar toch informele sfeer. Je gaat werken in een fijn, open en betrokken team. Samenwerken en respect voor iedereen is erg belangrijk. Er wordt op een plezierige en stimulerende wijze met elkaar samengewerkt. Met regelmaat worden er sociale en sportieve kantooractiviteiten georganiseerd. Het kantoor is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf metrohalte Dijkzigt loop je binnen 5 minuten naar het kantoor toe. 

Functie

Als Juridisch Secretaresse op de sectie ondernemingsrecht en insolventierecht word je onderdeel van een team van 4 secretaresses en ben je verantwoordelijk voor allerlei secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Je taak als secretaresse is veelomvattend en afwisselend. Als secretaresse neem je de advocaten zoveel mogelijk werk uit handen. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het voorbereiden van stukken en verzorgen van de correspondentie. Ook ondersteun je de curatoren in faillissementen en onderhoud je (faillissement)dossiers en de crediteurenadministratie. Met je collega-secretaresses zorg je voor een goede werkverdeling en samenwerking.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO- of Havo opleiding aangevuld met een secretaresseopleiding;

Minimaal 3 jaar werkervaring als secretaresse;

Een moderne, dynamische en internationale werkomgeving past perfect bij jou;

Je hebt goede kennis van het MS Office pakket;

Uitstekende ervaring met digitale systemen;

Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar;

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Als Junior Juridisch Secretaresse heb je een uitdagende baan met een gevarieerd takenpakket. Verder kun je rekenen op:

Een salaris tot € 4.000,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;

Aantrekkelijke pensioenregeling;

23 vakantiedagen;

8% vakantietoeslag;

Je krijgt een laptop en telefoon ter beschikking;

Een interessante bonus.

Je werkt samen met enthousiaste collega’s binnen een succesvolle en inspirerende werkomgeving. Het gaat om een uitdagende en afwisselende functie, waarbij jouw inbreng en ideeën gewaardeerd worden. De functie heeft volop mogelijkheden en je krijgt dan ook de ruimte je verder te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.


Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt?

Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek. Je kunt via het sollicitatieformulier reageren, maar ook even bellen of mailen indien je meer informatie wilt ontvangen over de vacature. Mijn e-mailadres is lisa.meho@link2match.nl en mijn mobiele nummer is 06-49740441. Ik kijk uit naar je reactie!


Recruiter voor deze
vacature

Lisa Meho
Recruiter
06-49740441
lisa.meho@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Voor een modern, no-nonsense advocatenkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Juridisch Secretaresse voor het ondernemingsrecht en insolventierechtteam. Spreekt dit jou aan? Dan breng ik je graag in contact met dit advocatenkantoor.

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden