Notariaat

Ben je op zoek naar een nieuwe baan binnen het notariaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Link2Match is gespecialiseerd in bemiddeling van kandidaten binnen het notariaat in de breedste zin van het woord. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar een functie als notarieel secretaresse, notarieel medewerker, notarisklerk, kandidaat-notaris, toegevoegd-notaris of opvolger. 

[awsmjobs specs=”job-category:62″]

Vacatures Notariaat

Voor de vacatures in het notariaat ben je bij ons aan het juiste adres! Wij, Rinske en Lisa, zijn gespecialiseerd in het matchen van personeel binnen het notariaat. Wij hebben al tientallen mensen aan een leuke baan geholpen bij een notariskantoor. Daarom kun je als Notarieel Secretaresse, Notarieel Medewerker, Notarisklerk, Kandidaat-notaris en zelfs als opvolger of notaris bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek en een volgende stap in jouw carrière.

Momenteel richten wij ons specifiek op de regio Amsterdam, regio Haarlem, regio Utrecht en wij hebben ook veel connecties in de regio Gelderland. Wij spreken momenteel af door middel van een videocall of wij komen naar jou toe om persoonlijk met je kennis te maken. Iedereen is tegenwoordig zo druk en daarom kijken wij wanneer het voor jou uitkomt om met één van ons af te spreken. Als je fulltime werkzaam bent, dan is het voor ons geen probleem om na werktijd af te spreken. Ook zijn wij altijd buiten werktijd bereikbaar en kunnen wij zo ook snel schakelen. We leven in 2021 en daardoor kunnen we gebruik maken van verschillende socials, zoals: WhatsApp, LinkedIn, Outlook, Messenger én hier kan je ons dan ook altijd direct op bereiken. Bij Link2Match heb je een vast aanspreekpunt waardoor je altijd persoonlijk geholpen zal worden.

Wij, Rinske en Lisa, zijn betrokken, hebben een laagdrempelige houding en zijn flexibel ingesteld. Wij vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek terecht komt binnen het notariaat bijvoorbeeld als Notarieel Medewerker en met plezier naar je werk gaat. Daarom vinden wij het van belang om jou goed te leren kennen. Eerst plannen we een call in om te zien of we meer voor elkaar kunnen betekenen en als we daar allebei een goed gevoel aan overhouden, dan pas plannen wij een videocall of een persoonlijk gesprek op locatie in zodat wij op basis van jouw wensen een voorstel kunnen doen met meer informatie over de vacatures notariaat in jouw regio. Het notariaat is een klein wereldje en daarom gaan wij voorzichtig om met jouw gegevens. Wij anonimiseren in eerste instantie de profielen en wanneer jij akkoord geeft, dan stellen wij jou pas voor op één of meerdere van de vacatures in het notariaat die wij in aanbod hebben. Mocht het uiteindelijk een match zijn, dan krijg je een aanbod en treed je direct in dienst bij het advocaten- of notariskantoor. Omdat wij werken op basis van werving & selectie krijg je een contract direct bij het notariskantoor en ga je aan de slag onder hun arbeidsvoorwaarden. Hiermee kunnen wij jou uiteraard ook helpen en adviseren.

Ook als je niet actief op zoek bent, maar jezelf zou willen oriënteren op de notariële arbeidsmarkt, dan plannen wij graag een afspraak met je in. Misschien wil jij graag weten wat een passend en marktconform salaris is bij een notariskantoor specifiek met jouw ervaring? Misschien heb jij wel interesse in een volgende stap zodat je inhoudelijk kan werken of wil jij jezelf juist toespitsen op een specifiek vakgebied? Met dit alles kunnen wij jou helpen. Wij hebben door ons enorme netwerk altijd een groot en actueel aanbod van vacatures in het notariaat, zodat jij via ons uitstekend maar doch discreet de arbeidsmarkt kunt verkennen. Iedereen is op een gegeven moment toch wel benieuwd hoe je in de arbeidsmarkt ligt en wat de specifieke mogelijkheden zijn?
Ben jij een Notarieel Secretaresse, Notarieel Medewerker, Notarisklerk of Kandidaat-notaris en ben je nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk dan onze actuele vacatures notariaat op deze pagina.

Wij kijken in ieder geval uit naar een gesprek met jou en leren je graag beter kennen om te zien of we meer voor elkaar kunnen betekenen! Heb je een vraag? Neem dan ook gewoon even contact op!

Meer weten?
Neem contact op.

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden