Notariaat

Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht

Vast / Tijdelijk

24 uur per week

Amsterdam

Introductie

Tijdens je studie wil je graag meer werkervaring opdoen binnen de juridische branche. Je volgt een opleiding tot (Directie)secretaresse of je bent bezig met de opleiding hbo Rechten. Bij dit notariskantoor krijg je de kans om als Notarieel Secretaresse aan de slag te gaan. Het betreft een functie als "backofficemedewerker" en je gaat zorgdragen voor het voor- en afwerken van de dossiers. Kan je niet wachten om alvast praktijkervaring op te doen? Dit is je kans! Solliciteer direct! 

Organisatie

Als Notarieel Secretaresse kom je te werken bij een klein tot middelgroot kantoor. Het kantoor bestaat uit circa 12 medewerkers en 2 notarissen. De medewerkers zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht, Vastgoed en het Personen- en Familierecht. Het internationale karakter is zeer typerend voor dit kantoor, omdat je het in eerste instantie niet verwacht. Je toekomstige werkgever ontvangt veel expats en dit ook precies de reden dat het belangrijk is dat je Engels op niveau is. Een leuk weetje: de medewerkers ontvangen regelmatig bekende voetballers en ze helpen regelmatig cliënten bij een volmacht als ze richting het zonnige zuiden vertrekken. Hebben jullie al enig idee om welk notariskantoor dit gaat? 😉 

Verder bestaat het team uit een jong en gedreven team, die naast hard werken regelmatig een wijntje drinken. Zij hebben geen vrijdagmiddagborrel, maar een woensdagmiddagborrel. Dat breekt zo lekker de week! Dit notariskantoor is ook bijzonder flexibel als het gaat om de roosters van de student medewerkers. Je geeft aan wanneer je tentamens hebt en er zal hier ook echt rekening mee worden gehouden. Tijdens je studie kan je alvast werkervaring opdoen binnen het juridisch vakgebied en zo kan je ook gelijk beoordelen of het notariaat iets voor jou is. Het kantoor is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een gezellige kantine aanwezig waar je samen met collega's kunt lunchen. 

Functie

Als Notarieel Secretaresse verricht je werkzaamheden voor de (kandidaat-)notarissen op de afdeling Ondernemingsrecht. Je bent samen met jouw collega-secretaresses de eindverantwoordelijke voor het gehele administratieve en secretariële proces. Daarnaast is het op termijn ook mogelijk om door te groeien tot dossierbehandelaar, maar zeker in het beginsel zal de nadruk liggen op het voor- en afwerken van de dossiers. Het is een afwisselende en veelzijdige functie in een collegiale en moderne (werk)omgeving met een bijzonder informele werkcultuur! De werkzaamheden bestaan in ieder geval uit:

Agendabeheer en inplannen van afspraken voor de notarissen;

Het opstellen van correspondentie in de Nederlandse en Engelse taal;

Contact met cliënten en derden in de lopende dossiers;

Opstellen van (concept) akten op de afdeling Ondernemingsrecht; 

Beheren, aanmaken en archiveren van dossiers;

Opvragen van stukken, uittreksels en gelden in de dossiers;

Alle overige secretariële werkzaamheden.

Functie-eisen

Jij bent/ hebt: 

Bezig met een secretariële of juridische opleiding op mbo+ niveau; 

Een goede kennis van Microsoft Office; 

Communicatief sterk en jij kunt jezelf uitstekend verstaanbaar maken in het Nederlands en Engels; 

Stressbestendig, je staat sterk in je schoenen en je bent een toegankelijk én een communicatief persoon;

Minimaal 24 uur per week beschikbaar (ben je meer uren beschikbaar? Dan is dat alleen maar fijn!).


Daarnaast omschrijven de volgende karaktereigenschappen jou:

Leergierig;

Proactief;

Snel kunnen schakelen;

Secuur;

Dienstverlenend;

Zelfstandig;

Verder ben je natuurlijk ook enthousiast om binnen de juridische branche aan de slag te gaan en kan je niet wachten om alvast praktijkervaring op te doen binnen het notariaat! 

Aanbod

Als Notarieel Secretaresse kom je te werken bij een notariskantoor dat enorm flexibel is, waardoor het perfect te combineren is met je huidige studie. Je komt in een modern team terecht waarbij je helemaal jezelf kunt zijn en dit zal ook gewaardeerd worden. Geen stijve maatpakken of pantycultuur, maar jij kunt dagelijks shinen in je kleurrijke jumpsuit met een lekker sneakertje! Verder betreft het een veelzijdige en uitdagende functie binnen een dynamische en moderne werkomgeving in Amsterdam-Zuid. 

Daarnaast ontvang je:

Een salarisindicatie: van € 2.100,- tot € 2.700,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;

8,33% vakantietoeslag;

25 vakantiedagen;

Reiskostenvergoeding;

Verschillende ontwikkelingsmogelijkheden zoals o.a. cursussen en opleidingen. Deze worden vergoed door de werkgever;

Een uitstekende pensioenvoorziening voor je oude dag én glimlach op je gezicht en dan wel elke dag! 

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met Lisa Marink van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruiter? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.


Recruiter voor deze
vacature

Lisa Marink
Eigenaar
06-51777722
lisa.marink@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Tijdens je studie wil je graag meer werkervaring opdoen binnen de juridische branche. Je volgt een opleiding tot (Directie)secretaresse of je bent bezig met de opleiding hbo Rechten. Bij dit notariskantoor krijg je de kans om als Notarieel Secretaresse aan de slag te gaan. Het betreft een functie als “backofficemedewerker” en je gaat zorgdragen voor het voor- en afwerken van de dossiers. Kan je niet wachten om alvast praktijkervaring op te doen? Dit is je kans! Solliciteer direct! 

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden