Notariaat

Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht

Vast / Tijdelijk

32 uur per week

Eindhoven

Introductie

Voor een middelgroot notariskantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Notarieel Secretaresse die de sectie Ondernemingsrecht komt ondersteunen. Een uitdagende functie waar jij een belangrijke rol zal innemen ter ondersteuning van het team. Wil jij een stap maken naar dit fijne notariskantoor in Eindhoven? Lees dan snel verder!

Organisatie

Het is een middelgroot notariskantoor in Eindhoven. Ze zijn gevestigd op een prachtige locatie en zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het team bestaat uit twee notarissen, een toegevoegd notaris, drie kandidaat-notarissen en een groot team van dossier behandelaars en ondersteuners op de verschillende secties. Het notariskantoor is een reeds lang gevestigd, dynamisch notariskantoor in het centrum van Eindhoven. Als team bedienen zij een uitgebreide klantenkring van zowel (vermogende) particuliere als zakelijke klanten, overheden en instellingen op het gebied van personen- en familierecht, onroerende zaken en ondernemingsrecht.

De dienstverlening is kwalitatief hoogstaand met veel aandacht voor de klant. Zij streven ernaar in al onze notariële dienstverlening u gerust te stellen, te informeren en te ontzorgen. Wij hebben het kantoor als laagdrempelig en erg gezellig ervaren. Ze vormen een hecht en dynamisch team waarbij er een goede balans is tussen man, vrouw en jong en oud en er is altijd een vast aanspreekpunt. Als Notarieel Secretaresse kan je in ieder geval veel leren in deze uitdagende praktijk, met veel afwisselende zaken op het gebied van het Ondernemingsrecht.

Functie

In deze functie word jij onderdeel van het gezellige team op de sectie Ondernemingsrecht. Samen met de andere medewerkers ondersteun je de kandidaat-notarissen en notarissen binnen het Ondernemingsrecht. Met als taken het aanleggen en behandelen van dossiers aangaande oprichtingen van rechtspersonen, aandelenoverdrachten, fusies en splitsingen, dit in samenwerking met/onder begeleiding van de andere teamleden. De werkzaamheden zijn divers en de werkomgeving is dynamisch. Iedere dag zie je weer andere zaken en cliënten voorbij komen. Je werkzaamheden bestaan uit:

Het aanmaken en voorbereiden van dossiers;

Correspondentie voeren met cliënten en derden;

Gegevens invoeren van cliënten en stukken opvragen in de dossiers;

Standaard (concept) akten maken;

Passeer klaar maken van dossiers;

Agendabeheer en afspraken inplannen;

Opstellen van afschriften en facturen;

Administratieve ondersteuning bieden op de sectie Ondernemingsrecht.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als Notarieel Secretaresse op de sectie Ondernemingsrecht;

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

Je bent enthousiast en wil graag in een modern team aan de slag;

Woonachtig in de omgeving van Eindhoven;

Minimaal drie dagen per week beschikbaar.

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij het notariskantoor als Notarieel Secretaresse. Je salaris ligt tussen de € 2.800,- en € 3.500,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van je vooropleiding en relevante werkervaring. Uiteraard stemmen wij het salaris in overleg met jou af. Naast je salaris ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en vakantiegeld. Er worden regelmatig kantooruitjes georganiseerd om teambuilding te creëren. Je kunt deelnemen aan relevante cursussen en opleidingen om je kennis te verdiepen en de kosten worden zelfs vergoed door je toekomstige werkgever. Het kantoor is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, maar je kunt ook met de auto gaan en bij het notariskantoor parkeren.

Inlichtingen

Ben je enthousiast over deze vacature? Neem dan contact op met Rinske Buitendijk op 06-51477244 of rinske.buitendijk@link2match.nl.


Recruiter voor deze
vacature

Rinske Buitendijk
Founder / Owner
06-51477244
rinske.buitendijk@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Voor een middelgroot notariskantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Notarieel Secretaresse die de sectie Ondernemingsrecht komt ondersteunen. Een uitdagende functie waar jij een belangrijke rol zal innemen ter ondersteuning van het team. Wil jij een stap maken naar dit fijne notariskantoor in Eindhoven? Lees dan snel verder!

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden