Advocatuur

Personal Assistant Arbeidsrecht

Vast / Tijdelijk

40 uur per week

Amsterdam

Introductie

Inmiddels heb je een aantal jaar ervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur. Dit is een mooie kans om door te groeien tot Personal Assistant op de afdeling Arbeidsrecht. Je komt 1 op 1 voor een vriendelijke partner te werken, die ontzettend druk is met haar juridische praktijk en haar neven activiteiten. Jullie moeten een sterk team gaan vormen en haar praktijk laten floreren! 

Organisatie

Je komt bij een groot advocaten-en notariskantoor te werken in Amsterdam op de Zuidas. Er heerst een warme en gemoedelijke sfeer en dat is uniek. Dit zou kunnen komen door de geschiedenis van het advocaten-en notariskantoor. Het komt van oorsprong uit Utrecht en die sfeer is nog steeds goed aan te voelen. De medewerkers zijn persoonlijk, vriendelijk en zorgen ervoor dat je jezelf snel op je gemak zult voelen. 

Op dit moment heeft het kantoor één vestiging in Nederland en daar kom jij te werken, namelijk in Amsterdam op de Zuidas. Dit maakt het kantoor uitstekend bereikbaar als je met het openbaar vervoer reist. Je stapt de trein, tram of bus uit en je stapt het kantoor in! Je komt vanuit een prachtig modern pand te werken met het mooiste uitzicht in de nabije omgeving. Je kijkt namelijk uit over heel Amsterdam! 

Er zijn circa 150 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werkzaam en ze werken in gespecialiseerde secties/ afdelingen met elkaar samen. Er komen dagelijks interessante en grensoverschrijdende juridische zaken voorbij en dit in combinatie met de gemoedelijke sfeer maakt dit een interessante werkgever. Daarnaast kan je genieten van interessante arbeidsvoorwaarden, die we nu met elkaar gaan doornemen. 

 

Functie

Als Personal Assistant verricht je werkzaamheden voor een vriendelijke partner op de afdeling Arbeidsrecht. Je gaat 1 op 1 werken en naast de werkzaamheden voor de juridische praktijk ga je nog veel meer doen. 

Je gaat namelijk: 

(Pro) actieve ondersteuning bieden op allerlei verschillende gebieden, zoals bijvoorbeeld op het gebied van mailbox-, agenda- en dossierbeheer;

E-mailverkeer zoveel mogelijk zelfstandig afhandelt, indien mogelijk;

Correspondentie voeren in zowel de Nederlandse als Engelse taal;

Reizen boeken en reserveringen maken voor businessmeetings.

Naast deze werkzaamheden zal je ook privéaangelegenheden verzorgen. Je zorgt voor een attentie als familie of vrienden jarig zijn. Daarnaast zal je de partner ook van dienst zijn als er events plaatsvinden. 

 

Functie-eisen

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur en bij voorkeur op de afdeling Arbeidsrecht; 

Minimaal 36 uur per week beschikbaar; 

Je hebt interesse in het Arbeidsrecht en je zou het leuk vinden om jezelf in dit rechtsgebied te verdiepen.

Verder ben je enthousiast van karakter en ben je nauwkeurig in je werk. Je gaat graag proactief te werk en je weet precies wat er moet gebeuren en wat prioriteit heeft. Met jouw ervaring in de advocatuur kan je nu écht het verschil gaan maken en je werkervaring inzetten om deze praktijk op rolletjes te laten verlopen.

 

Aanbod

Als Personal Assistant op de afdeling Arbeidsrecht ga je een veelzijdige en uitdagende functie bekleden binnen een dynamische en open werkomgeving in een prachtig kantoor. Daarnaast kom je te werken binnen een opvallend informele werkomgeving, waarbij je kunt genieten van het mooiste uitzicht in de nabije omgeving! 

Verder ontvang je: 

Een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.000,- bruto op fulltime basis afhankelijk van jouw kennis en ervaring;

Vakantietoeslag 8,33%;

Een jaarlijkse bonus, dat gelijk staat aan een 13e maand; 

25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;

100% reiskostenvergoeding;

Intern opleidingscentrum waarbij je kosteloos aan interessante en relevant cursussen en opleidingen kunt deelnemen; 

Een collectieve pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ten slotte kom je bij één van de modernste advocaten- en notariskantoren te werken waarbij er veel oog is voor elkaar. 

 

Inlichtingen

Neem dan snel contact op met Lisa Marink van Link2Match of via het sollicitatieformulier. Wij kijken in ieder geval met veel enthousiasme uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over onze agency en onze werkwijze verwijs ik jou naar onze Instagram pagina of onze website. Wil je meer weten over mij persoonlijk als Recruiter? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

 

Recruiter voor deze
vacature

Lisa Marink
Founder / Owner
06-51777722
lisa.marink@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Inmiddels heb je een aantal jaar ervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur. Dit is een mooie kans om door te groeien tot Personal Assistant op de afdeling Arbeidsrecht. Je komt 1 op 1 voor een vriendelijke partner te werken, die ontzettend druk is met haar juridische praktijk en haar neven activiteiten. Jullie moeten een sterk team gaan vormen en haar praktijk laten floreren! 

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden