Advocatuur

Personal Assistant Partner Fiscaal Strafrecht

Vast / Tijdelijk

32 uur per week

Rotterdam

Introductie

Wat een gave vacature is dit! Als Personal Assistant ga je voor de partner (eigenaresse) van dit moderne advocatenkantoor werken. Ook krijg je leidinggevende taken en ga je de rest van het secretariaat aansturen. Én ze zijn gespecialiseerd in het (fiscaal) strafrecht! Wat wil je nog meer? Voor dit gespecialiseerde advocatenkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Jouw toekomstige werkgever is een klein advocatenkantoor op een leuke locatie in Rotterdam. Het advocatenkantoor heeft al meer dan 15 jaar praktijkervaring en bestaat uit een professioneel team van 1 partner, vier advocaten, twee juridisch medewerkers en vier secretaresses. Het kantoor is gespecialiseerd in het Fiscaal Strafrecht. Ze adviseren en voeren veel procedures op het gebied van fiscale zaken, strafzaken, belastingzaken en bestuursrechtelijke zaken. Door het specialistische karakter van het advocatenkantoor zijn de advocaten echt inzetbaar op basis van hun expertise. Er wordt in ieder geval veel geprocedeerd, waardoor jij als secretaresse ook veelvuldig betrokken bent met de procespraktijk. De functie is op hbo werk- en denkniveau en ervaring binnen de advocatuur is echt een pré. Ze zoeken ter uitbreiding van het team een Personal Assistant / Juridisch Secretaresse die de partner gaat ontzorgen. Het is fijn als jij goed kan schakelen tussen werkzaamheden en dat je een proactieve houding hebt.

De partner waar jij voor gaat werken als Personal Assistant is een enthousiaste en ambitieuze zakenvrouw en advocaat. Ze is de eigenaar van het advocatenkantoor en is hoofdzakelijk werkzaam op het gebied van het fiscaal- en financieel (straf)procesrecht. Zij is gespecialiseerd in bijstand tijdens boekenonderzoeken of bij informatieverzoeken van de fiscus. Vanwege haar kennis van het formele belastingrecht wordt zij ook vaak gevraagd procedures over te nemen en/of rechtsvragen in cassatie voor te leggen aan de Hoge Raad. Zij staat ondernemingen en particulieren bij die worden verdacht van of geconfronteerd met belastingontduiking, delicten als witwassen, faillissementsfraude en valsheid in geschrifte. Oftewel, een bruisende praktijk met veel interessante zaken!

Functie

Als Personal Assistant voor de partner van dit advocatenkantoor krijg je een superleuke, uitdagende en zelfstandige functie! Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan als Juridisch Secretaresse of heb je sterke affiniteit met de juridische branche. Zelf ga jij 1 op 1 werken voor de partner / eigenaar van dit advocatenkantoor. En samen met de collega secretaresses kom jij tevens te werken voor de drie andere advocaten en ben jij allround inzetbaar. Het is ook jouw taak om de secretaresses aan te sturen en pro actief mee te denken. Bij dit advocatenkantoor kun jij jezelf écht verder ontwikkelen en je helemaal uitleven binnen deze uitdagende en zelfstandige functie.

• Je wordt de Personal Assistant van de eigenaar;

• Telefonisch aanspreekpunt voor vragen van cliënten;

• Ontvangen van cliënten en bezoekers op kantoor;

• Correspondentie, brieven, e-mails en juridische documenten opstellen;

• Inplannen en voorbereiden van afspraken en overleggen;

• Voorbereiden van zittingen;

• Het beheren van de procespraktijk en het bijhouden van termijnen;

• Postverwerking en (digitaal) filen in de dossiers;

• Aansturen van het secretariaat.

Functie-eisen

• Je hebt bij voorkeur ervaring als Secretaresse binnen de advocatuur;

• Hbo werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

• Jij hebt interesse in het (Fiscaal) Strafrecht;

• Een leidinggevende rol binnen het secretariaat past bij jou;

• Jij past als persoon in een klein, hecht en professioneel team;

• Beschikbaar voor 32 - 40 uur per week.

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij het advocatenkantoor en krijgt een jaarcontract als Personal Assistant / Juridisch Secretaresse. Je ontvangt daarnaast:

• Een marktconform salaris tussen de € 2.800,- en € 4.250,- bruto op fulltime basis;

• 25 vakantiedagen op fulltime basis;

• Een aantrekkelijke pensioenregeling;

• 8% vakantiegeld;

• Een volledige reiskostenvergoeding;

• Leuke uitjes met het personeel en een prettige laagdrempelige werksfeer op kantoor;

• Opleidingsmogelijkheden en een leidinggevende functie.

Inlichtingen

Ben je enthousiast naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Rinske Buitendijk van Link2Match of via het sollicitatieformulier.

T: 06-51477244

E: rinske.buitendijk@link2match.nl 

Recruiter voor deze
vacature

Rinske Buitendijk
Founder / Owner
06-51477244
rinske.buitendijk@link2match.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
(max 8 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Motivatie & Bron

Wat een gave vacature is dit! Als Personal Assistant ga je voor de partner (eigenaresse) van dit moderne advocatenkantoor werken. Ook krijg je leidinggevende taken en ga je de rest van het secretariaat aansturen. Én ze zijn gespecialiseerd in het (fiscaal) strafrecht! Wat wil je nog meer? Voor dit gespecialiseerde advocatenkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar jou!

 

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden