Juridisch Secretaresse Corporate/M&A

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse en ga je graag aan de slag op de sectie Corporate/M&A? Vind je het daarnaast leuk om bij een innovatief en vooruitstrevend advocatenkantoor in Den Haag te gaan werken en heb je een aanstekelijk enthousiasme en een positieve, praktische instelling? Dan zou dit wel eens de plek voor jou kunnen zijn! Deze werkgever hecht daar namelijk ook enorm veel waarde aan! Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Receptioniste

Voor één van onze leukste klanten in Amsterdam, een internationaal advocatenkantoor op de zuidas zijn wij voor de front desk op zoek naar een enthousiaste Senior Receptioniste! Vind jij het geweldig om hét visitekaartje van dit prachtige advocatenkantoor te worden en zelfstandig te opereren met veel verantwoordelijkheid in jouw functie? Dan nodigen wij jou heel graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor over de mogelijkheden.

Lees meer

Juridisch Secretaresse

Voor een gespecialiseerd advocatenkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse Strafrecht. Een super leuke uitdagende en zelfstandige functie voor een enthousiaste Juridisch Secretaresse! Wie wil nu geen ervaring opdoen in een bruisende praktijk met veel interessante zaken? Samen met collega secretaresses kom jij te werken voor meerdere advocaten en ben jij allround inzetbaar. Bij dit advocatenkantoor kun jij jezelf écht verder ontwikkelen en bij voorkeur breng je al wat mooie ervaring met je mee. Wil jij meer informatie over deze mooie volgende stap als Juridisch Secretaresse? Neem dan snel contact met ons op!

Lees meer

Juridisch Business Consultant

Ben je het notariaat zat? Klaar voor iets anders? Als Juridisch Business Consultant kan je aan de slag gaan voor de nummer één software-aanbieder van advocaten, notarissen en bedrijfsjuristen. Zij hebben onder andere de systemen NEXTassyst en NEXTmatters ontwikkeld en al meer dan 20 jaar bedienen zij dagelijks meer dan 500 advocaten- en notariskantoren met hun software. Om deze kantoren optimaal te blijven bedienen, zijn zij op zoek naar een Juridisch (IT) Business Consultant om hen daarbij te helpen. Wekt het je interesse? Lees dan snel verder!

Lees meer

Team Assistant Floatpool

Voor een prachtig en groot advocatenkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Team Assistant voor de Floatpool. Je zal aan de slag gaan voor diverse praktijkgroepen, waardoor het takenpakket kan variëren. Vind jij het leuk om snel te schakelen en in teamverband te werken? Ben jij flexibel en proactief ingesteld en ga je graag aan de slag bij een advocatenkantoor waar een open en informele sfeer heerst? Ben je daarnaast voor minimaal 32 uur per week beschikbaar en wil je graag de mogelijkheid krijgen om jezelf te ontwikkelen? Dan is dit een hele leuke vacature voor jou! Lees snel verder!

Lees meer

Juridisch Secretaresse Arbeidsrecht

Ga jij graag aan de slag als Juridisch Secretaresse Arbeidsrecht bij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland? Ben jij assertief, accuraat en je heb je een representatief voorkomen? Heb je daarnaast ervaring op secretarieel en/of juridisch gebied door werk of studie en ben je voor minimaal 32 uur per week beschikbaar? Dan is deze functie echt iets voor jou! Lees snel verder!

Lees meer

Juridisch Secretaresse Personen- en Familierecht

Al 2 jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Nederland! Wil jij werken bij een kleinschalig, familiair advocatenkantoor in Amsterdam waar jij het verschil kunt maken? Voor minimaal 24 uur per week kan jij aan de slag als junior, medior of senior Juridisch Secretaresse waarbij je onder meer de sectie Personen- en Familierecht komt versterken. Spreekt de civiele rechtspraktijk je het meest aan? Dit is je kans om aan de slag te gaan als Juridisch Secretaresse!  

Lees meer

Notarieel Medewerker Familierecht

Jij bent betrokken in de meest emotionele periodes in het leven van de cliënten. Dat vraagt om inlevingsvermogen, verstand van zaken, empathisch vermogen, maar ook dat je afstand kunt bewaren tussen de situaties op het werk en je privéleven. Heb je ervaring als Notarieel Medewerker binnen het notariaat en ben je gewend om voor de afdeling Familierecht te werken, maar ben je toe aan een frisse start? Lees dan snel verder! 

Lees meer

Juridisch Secretaresse Europees- en Mededingingsrecht

Ben jij een Juridisch Secretaresse met ervaring bij een advocatenkantoor en blink je uit in jouw functie omdat je proactief, representatief en vooruitstrevend bent? Heb je daarnaast interesse in de sectie Europees- en Mededingingsrecht en ga je graag aan de slag in een moderne, dynamische en professionele werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een prachtig advocatenkantoor in Amsterdam zoeken wij een nieuwe aanwinst voor het team. Een Juridisch Secretaresse die het secretariaat gaat versterken op de sectie Europees- en Mededingingsrecht. 

Lees meer

Notarieel Medewerker Familierecht

Sta jij graag klaar voor cliënten in de meest emotionele momenten in het leven en heb je al enige ervaring op het gebied van Personen- en Familierecht? Bij dit notariskantoor krijg je de kans om zelfstandig dossiers in behandeling te nemen. Tegelijkertijd mag je het contact onderhouden én is het mogelijk om met de auto naar het werk te gaan. Ben je nieuwsgierig geraakt naar de vacature? Lees dan snel verder!

Lees meer

Notarieel Medewerker Ondernemingsrecht

Sta je voor kwaliteit en kan je een informele werksfeer waarderen waarbij het geen "u", maar "jij" is? Bij dit moderne notariskantoor kunnen ze ondersteuning gebruiken van een Notarieel Medewerker op de afdeling Ondernemingsrecht. Heb jij enige ervaring en kom jij het beste tot je recht binnen een vooruitstrevende, moderne en persoonlijke omgeving? Lees dan snel verder!

Lees meer

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Voor een informeel middelgroot notariskantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Kandidaat-Notaris voor de sectie Ondernemingsrecht. Het team staat echt open voor versterking, iemand die past binnen een modern, jong en enthousiast team. Parttime werken, een eigen kantoorruimte en gratis parkeren voor de deur is in ieder geval wat er op jou te wachten staat. Door een brede cliëntenkring en jaren aan opgebouwde ervaring, kun jij hier jezelf echt breed ontwikkelen binnen het Ondernemingsrecht. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder! 

Lees meer

Kandidaat-notaris

Ben jij de Kandidaat-Notaris voor die wij zoeken? Dan maak ik graag kennis met jou! Voor een klein en modern boutique notariskantoor in Den Haag zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste Kandidaat-Notaris met ervaring op de sectie Vastgoed en eventueel het Ondernemingsrecht. Een specialistisch kantoor, gratis parkeren voor de deur en onderdeel uitmaken van een gezellig team is in ieder geval wat er op jou te wachten staat. Je adviseert de cliënten binnen het hogere segment op het gebied van (commerciële) vastgoed transacties binnen en buiten Den Haag. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Juridisch Medewerker

Notarieel Medewerker of Notarisklerk, die toe is aan een nieuwe uitdaging als Juridisch Medewerker binnen het bedrijfsleven!

Ben jij een Notarieel Medewerker of Notarisklerk én ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dat kan! Je komt als Juridisch Medewerker voor 24 tot 32 uur per week in een ondernemende omgeving met gepassioneerde collega’s terecht. Een omgeving waarin je maximale ruimte en kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je opereert vanuit de vestiging in Rotterdam waarbij je 50% vanuit huis kunt werken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, een goed salaris en op termijn de mogelijkheid om zelfs te investeren in de onderneming. 

Lees meer

Senior Personal Assistant Bouw- en Vastgoed

Treedt in dienst als Senior Personal Assistant op de sectie Bouw- en Vastgoed bij een bekend en groot advocatenkantoor in Amsterdam. Wij zijn op zoek naar een ervaren Personal Assistant bij wie de kunst van het ontzorgen hem/haar op lijf geschreven staat. Heb jij al enige ervaring als Personal Assistant en ben jij toe aan een functie met meer verantwoordelijkheid? Dan kom ik graag met jou in contact om je beter te leren kennen en samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw vervolgstap binnen de zakelijke dienstverlening/advocatuur!

Lees meer

Notarieel Secretaresse/ Secretaris OG

Voor 2,5 tot 3 dagen per week aan de slag gaan als Notarieel Secretaresse/ Secretaris voor de sectie Vastgoed, bij één van de grootste notaris- en advocatenkantoren ter wereld? Binnen een dynamische, non-hiërarchische en moderne werkomgeving in een prachtig kantoor op de Zuidas. 

Lees meer

Jurdisch Secretaresse Vastgoed, Bouw & Omgevingsrecht

Heb jij al prachtige ervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur? Dan ben jij de topper die wij zoeken voor één van de leukste advocatenkantoren in Amsterdam! Een moderne, frisse en professionele werkomgeving waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen. En dan ook nog eens ter ondersteuning van een super interessant rechtsgebied, namelijk het Vastgoed, Bouw & Omgevingsrecht! Heb jij interesse en wil je meer informatie ontvangen? Reageer dan snel!

Lees meer

Personal Assistant IE

Ga jij graag als Personal Assistant aan de slag voor de sectie Intellectueel Eigendomsrecht bij één van de grootste advocatenkantoren ter wereld? Wil jij daarnaast graag werken binnen een dynamische en open werkomgeving in een prachtig kantoor op de Zuidas en ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor dit mooie, moderne advocatenkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Personal Assistant voor de sectie Intellectueel Eigendomsrecht. Heb ik jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Receptioniste / Telefoniste

Aan de slag als Receptionist(e)/Telefonist(e) in Amsterdam bij een internationaal advocatenkantoor? Voor een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een gastvrije en professionele gastvrouw/-heer. In deze functie ben jij het visitekaartje van het kantoor en vertegenwoordig jij één van de meest bekende juridische dienstverleners. Heb jij al enige ervaring als Receptionist(e)/Telefonist(e) in de zakelijke dienstverlening en is het tijd voor jouw vervolgstap? Dan ga ik graag het gesprek met je aan om je beter te leren kennen en samen te kijken naar de mogelijkheden!

Lees meer

Notarieel Medewerker Onroerend Goed

Voor een klein notariskantoor in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Notarieel Medewerker voor de sectie Onroerend Goed. Heb jij ervaring bij een notariskantoor en gaat je voorkeur uit naar een gezellige werkomgeving in het centrum van Rotterdam? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan om de mogelijkheden te bespreken!

Lees meer

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden