Juridisch Secretaresse Fiscaal Strafrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als juridisch secretaresse in Amsterdam wil je deze functie graag vervullen binnen een modern advocatenkantoor? Dan heb je de juiste vacature gevonden. Ik ben momenteel op zoek naar een ervaren juridisch secretaresse die graag wilt werken binnen het (fiscale) strafrecht.

Lees meer

Junior Receptionist

Ben jij graag het visitekaartje van een gezellig kantoor lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan op een klein, hecht en gezellig notariskantoor in Oirschot? Voor één van onze klanten in het gezellige Brabant zijn wij opzoek naar een Junior Receptioniste. Laat jij altijd een positieve indruk achter en geef jij de klanten een warm welkom? Lees dan snel verder!

Lees meer

Junior Kandidaat-Notaris

Heb jij de master Notarieel Recht afgerond en ga jij graag aan de slag op een klein, hecht en gezellig notariskantoor in Oirschot? Zou je het leuk vinden om voor een of meerdere secties te werken en je kennis uit te breiden? Voor één van onze klanten in het gezellige Brabant zijn wij opzoek naar een Junior Kandidaat-Notaris. Je komt te werken op de sectie Ondernemingsrecht en Vastgoed waardoor geen dag hetzelfde is. 

Lees meer

Notarieel Medewerker

Heb je ervaring als Notarieel Medewerker en ga jij graag aan de slag op een klein, hecht en gezellig notariskantoor in Oirschot? Zou je het leuk vinden om voor een of meerdere secties te werken en je kennis uit te breiden? Voor één van onze klanten in het gezellige Brabant zijn wij opzoek naar een gedreven Notarieel Medewerker. Je komt te werken op de sectie Ondernemingsrecht en Vastgoed waardoor geen dag hetzelfde is. 

Lees meer

Front Office Receptioniste

Een geweldige baan als Front Office Receptioniste op één van de leukste locaties van Amsterdam! Voor het WTC op de zuidas in Amsterdam zoek ik een top kandidaat voor de front office Receptie. Heb je al ervaring in de hospitality als Receptioniste en bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening? Dan plan ik graag een kennismakingsgesprek met jou in! Jij wordt het visitekaartje van het WTC Amsterdam binnen een prachtige internationale omgeving.

Lees meer

Front Office Assistant

Voor een boetiek hotel in hartje Rotterdam zijn wij op zoek naar een Front Office Medewerker. Het gaat om een uitdagende functie voor minimaal 4 dagen per week. Spreekt deze vacature jou aan? Dan breng ik je graag in contact met dit mooie hotel. 

Lees meer

Personal Assistant

Ga jij graag aan de slag als Juridisch Secretaresse bij één van de grootste advocatenkantoren ter wereld? Wil jij daarnaast graag werken binnen een dynamische en moderne werkomgeving in een prachtig kantoor op de Zuidas? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met mij op!

Lees meer

Juridisch Secretaresse Employment, Incentives & Pensions

Eén van onze leukste klanten in Amsterdam is op zoek naar een Juridisch Secretaresse voor de sectie Employment, Incentives & Pensions! Een open, energieke sfeer en een persoonlijke benadering, bij dit prachtige advocatenkantoor op de Zuidas doen ze het graag nét even anders. Heb jij ervaring als Secretaresse op een advocatenkantoor of binnen de zakelijke dienstverlening en wil je graag een stap maken? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan!

Lees meer

Juridisch Secretaresse IE

Eén van onze leukste klanten in Amsterdam op de zuidas is op zoek naar een Juridisch Secretaresse voor de sectie Intellectueel Eigendom! Heb jij ervaring als Secretaresse op een advocatenkantoor of binnen de zakelijke dienstverlening en wil je graag een stap maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam op de zuidas zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse die het team gaat ondersteunen en een belangrijke spil wordt binnen de praktijkgroep. Wil je meer informatie ontvangen? Reageer dan snel!

Lees meer

Business Assistant

Houd je van een baan waar geen dag hetzelfde is en waar je je verder in kunt ontwikkelen? Zet dan nu jouw volgende carrière stap en wordt Business Assistant voor een modern internationaal advocatenkantoor in Amsterdam! Wij zijn namelijk op zoek naar versterking voor de Business Assistance Group! Het betreft een veelzijdige functie waarbij de uitdaging zeker niet ontbreekt. Ben jij graag onderdeel van een gezellig en enthousiast team waar geen hiërarchie heerst? Lees dan snel hieronder verder voor meer informatie of laten we direct het gesprek aangaan om samen te ontdekken of dit bij je past!

Lees meer

Legal/ Personal Assistant

Ben je een ervaren Assistant en heb je affiniteit met Arbeidsrecht? Dan is dit écht iets voor jou! Je gaat bij een internationaal, maar tegelijkertijd gemoedelijk en no-nonsens kantoor aan de slag in Rotterdam! 

Lees meer

Juridisch Secretaresse Vastgoed

Voor een bruisend advocatenkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Juridisch Secretaresse voor de sectie Vastgoed. De voorkeur gaat uit naar een Juridisch Secretaresse die al een aantal jaar ervaring heeft opgedaan binnen een advocatenkantoor. Voor deze functie dien je stevig in je schoenen te staan, is het belangrijk dat jij een proactieve houding aanneemt en ook goed werkt onder stressvolle situaties. Je komt terecht in een warm team bestaande uit 6 advocaten en juristen, een werkstudent en een secretaresse. Het is een team dat ook buiten de werkuren graag activiteiten met elkaar onderneemt. Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan binnen de advocatuur en hou jij ervan om te investeren in de band met je collega’s, lees dan snel verder! 

Lees meer

Team Assistant Notariaat

Voor één van onze favoriete klanten in Rotterdam, een modern, internationaal en groot advocatenkantoor in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Team Assistant Notariaat. Je zal aan de slag gaan voor de praktijkgroep Corporate. Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en wil je graag de mogelijkheid krijgen om jezelf te ontwikkelen binnen een prachtig kantoor oftewel de topadvocatuur van Nederland? Dan is dit een hele leuke vacature voor jou! 

Lees meer

Legal Assistant Ondernemingsrecht

Voor één van onze favoriete klanten in Den Haag zoeken wij een nieuwe aanwinst voor de sectie Ondernemingsrecht. Het advocatenkantoor heeft ruimte voor een Legal Assistant die het gezellige team van secretaresses komt versterken op één van de mooiste locaties van Den Haag. We zoeken (bij voorkeur) een Legal Assistant Ondernemingsrecht met al enkele jaren ervaring in de advocatuur, die 4 of 5 dagen per week zou kunnen komen werken. Blink jij uit in jouw functie omdat je proactief, representatief en vooruitstrevend bent? Dan zou deze functie heel goed bij je kunnen passen! Hebben we jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Junior Assistant Civiel Procesrecht

Een gave functie op een prachtig advocatenkantoor in Den Haag iets voor jou? Reageer dan snel! Wij zijn voor één van onze leukste klanten in Den Haag, een groot en modern advocatenkantoor op zoek naar een Junior Assistant voor de sectie Civiel Procesrecht. Het advocatenkantoor heeft ruimte voor een Assistant die het gezellige team van secretaresses komt versterken op één van de mooiste locaties van Den Haag.

Lees meer

Juridisch Secretaresse Vastgoed

Voor één van onze favoriete klanten in Den Haag zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse voor de sectie Vastgoed. Het advocatenkantoor heeft ruimte voor een Juridisch Secretaresse die het gezellige team van secretaresses komt versterken op één van de mooiste locaties van Den Haag. Heb jij ervaring met het werken op een advocatenkantoor en ben je voor minimaal 32 uur per week beschikbaar? Blink je daarnaast uit in jouw functie omdat je proactief, representatief en vooruitstrevend bent en heb je interesse in de sectie Vastgoed? Lees dan snel verder! Want dan zou deze functie echt iets voor je kunnen zijn!

Lees meer

Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht

Heb je ervaring als Notarieel Medewerker op de sectie Personen- en Familierecht en ben je toe aan een volgende stap bij een leuk, modern en informeel notariskantoor in de regio van Lelystad? Dan ga ik graag met jou in gesprek over de functie en de mogelijkheden. 

Lees meer

Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht

Heb je ervaring als Notarieel Secretaresse en ga jij graag aan de slag voor een uitdagende sectie? Voor een van onze klanten zijn wij opzoek naar een Notarieel Secretaresse voor de sectie Ondernemingsrecht. Ben jij een organisatietalent en heb jij een passie voor administratie en ondersteuning?  Lees dan snel verder.

Lees meer

Receptioniste Amsterdam Zuidas

Jij kunt er altijd voor zorgen dat iedereen zich altijd op zijn gemak voelt en ziet er representatief uit! Ook ben jij door jouw charme en ervaring het perfecte visitekaartje voor een organisatie binnen de zakelijke dienstverlening. Herken jij jezelf hierin? Dat komt dan goed uit want dan pas jij wellicht goed bij mijn nieuwe open vacature. Ik ben namelijk op zoek naar een Receptioniste die aan de slag wil gaan op de Zuidas in Amsterdam. Je komt te werken in het WTC, een schitterende locatie, als Receptioniste/Hostess.
De functie is voor 32 uur tot 40 uur per week.

Lees meer

Notarieel Medewerker Vastgoed

Heb je ervaring als Notarieel Medewerker op de afdeling Vastgoed en wil je binnen een moderne en persoonlijke werkomgeving aan de slag? Bij dit notariskantoor zoeken ze naar versterking op de afdeling Vastgoed. Ben je benieuwd om welk notariskantoor dit gaat? Lees dan snel verder!

Lees meer

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden