Vacature Officemanager Belastingadvieskantoor

Ben jij die gedreven professional die elke uitdaging met beide handen aanpakt? Heb jij een échte hands-on mentaliteit en draai jij je hand niet om voor het gelijktijdig uitvoeren van diverse taken?

Voor een vooraanstaand, internationaal belastingadvieskantoor op de Zuidas, gevestigd in het centrale WTC gebouw, zoeken wij een ervaren Officemanager. Dit kantoor staat bekend om zijn nauwe samenwerking met en het leveren van hoogwaardig maatwerk aan cliënten.

Lees meer

Vacature Kandidaat-Notaris Familierecht

Ben jij een ervaren Kandidaat-Notaris (sectie familierecht) en op zoek naar een uitdagende rol bij een middelgroot notariskantoor in Den Haag?

Bij dit kantoor staat persoonlijke aandacht voorop! Sluit je aan bij dit warme en open team, waar jouw ervaring als kandidaat-notaris van onschatbare waarde zal zijn.

Lees meer

Vacature Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht

Ben jij een ervaren Kandidaat-Notaris op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een leuk, modern en informeel notariskantoor in Den Haag?

Hier krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, met goede begeleiding en volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Vacature Gastvrouw Amsterdam Zuidas (32-40 uur)

Introductie

Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen de zakelijke dienstverlening en ga je het liefst in een ondersteunende rol aan de slag? Wil jij graag het visitekaartje zijn van een kantoor en ontvang jij graag mensen met een warme glimlach? Dan is deze vacature gastvrouw op de Zuidas in Amsterdam écht iets voor jou!

Lees meer

Vacature Personal Assistant Litigation

This suits you! Je start als Personal Assistant bij een Amerikaans advocatenkantoor in Amsterdam. Het is een middelgroot kantoor met de voordelen van een grote firma. Heb je ook (ervaring) en vooral affiniteit met Litigation? In dat geval is deze vacature je op het lijf geschreven!

Lees meer

Vacature Kandidaat-Notaris (waarnemingsbevoegde)

Wil jij werken als kandidaat-notaris binnen één van de leukste kantoren van Noord-Brabant? Een kantoor waar je volledig jezelf mag zijn én waar jij je op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak kunt ontwikkelen. Voor één van onze klanten zijn wij per direct op zoek naar een Kandidaat-Notaris met waarnemingsbevoegdheid. Wil jij binnen een aantal jaren (toegevoegd) notaris worden in Breda of Roosendaal? Dan ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken!

Lees meer

Vacature Juridisch Secretaresse

Bent jij dierect      opzoek naar een fantastiesche funktie als Juriedisch Secretaarese? Solliiciteert u dan dierect op onze wepsite.

Uiteraard kan jij dit veel beter! Met jouw ervaring als Juridisch Secretaresse kan je alle kanten op!

Lees meer

Vacature Hybride Personal Assistant Banking

Ben je een natuurlijk organisatietalent met een vleugje communicatieve finesse?

Heb je al ervaring opgedaan als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur? Dan is deze positie als Personal Assistant binnen de praktijkgroep Banking een kans die je niet wilt missen!

Lees meer

Vacature Receptioniste / Telefoniste advocatenkantoor

Heb jij ervaring als Receptioniste in de advocatuur of zakelijke dienstverlening? Spreek je goed Engels en vind je het geweldig om in een prachtige omgeving op de zuidas te werken? Dan plan ik graag een kennismakingsgesprek met jou in. Je wordt het visitekaartje van het prachtige internationale advocatenkantoor en kan jezelf ontwikkelen binnen een moderne organisatie!

Lees meer

Vacature Hotelmanager

Voor een luxe appartementenhotel in hartje Rotterdam zijn wij op zoek naar een Hotelmanager. Het gaat om een uitdagende en zelfstandige functie voor 5 dagen per week. Spreekt deze vacature jou aan? Dan breng ik je graag in contact met dit mooie hotel.

Lees meer

Hybride: Personal Assistant praktijkgroep Real Estate

Ben je een enthousiaste en proactieve professional die wil bijdragen aan de groei van een groot en internationaal advocatenkantoor?

Ervaring is essentieel omdat je zult samenwerken met twee invloedrijke partners.

Dus heb je genoeg ervaring opgedaan en ben je klaar voor de volgende stap?

Dan is deze rol als Personal Assistant binnen de praktijkgroep Real Estate jou op het lijf geschreven!

Voor een prestigieus en informeel advocatenkantoor in Amsterdam wordt een gedreven Personal Assistant gezocht voor de praktijkgroep Real Estate.

In deze veelzijdige rol ondersteun je de advocaten van de praktijkgroepen Transacties en Huurrecht en Bouw- en Aanbestedingsrecht, en draag je bij aan de efficiënte werking van de dagelijkse praktijk.

Lees meer

Vacature Senior Juridisch Secretaresse

Heb je een achtergrond als Senior Juridisch Secretaresse en ambieer je (weer) een carrière binnen de advocatuur? Stap in de juridische wereld en ontdek de opwindende mogelijkheden die voor je liggen als Senior Juridisch Secretaresse bij dit ambitieuze kantoor in het bruisende hart van Rotterdam. Met een prachtig uitzicht over de stad, bieden zij een dynamische werkomgeving waar jouw groei en ontwikkeling centraal staan.

Als Senior Juridisch Secretaresse speel je een cruciale rol in het team, waar je de kans krijgt om je talenten te benutten en je passie voor de juridische wereld verder kan verkennen. Samen met dit hechte team werk je aan diverse juridische uitdagingen en draag je bij aan het succes van het kantoor.

Lees meer

Vacature Juridisch Secretaresse sectie Vastgoed

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse in de advocatuur?

Heb je interesse om je vaardigheden te benutten binnen de boeiende wereld van Bouw- en Vastgoedrecht?

Onze klant is op zoek naar een gedreven en nieuwsgierige Juridisch Secretaresse om hun dynamische team te versterken.

Ben jij klaar voor een stimulerende omgeving waarin persoonlijke groei centraal staat? 

Lees dan snel verder!

Lees meer

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden