BLOG

De 10 geboden naar een succesvolle en plezierige carrière!

31 mei 2024

Wij hebben voor jou de 10 geboden opgeschreven die je de weg wijzen naar een succesvolle en plezierige carrière! Lees snel verder.

1. Plezier in je werk! 
Werk is een groot onderdeel van het leven. Laten we dan vooral iets doen waar we plezier in hebben. Waar krijg je energie van? Wanneer ben je blij dat het weer maandag is?

2. Flexibiliteit van het werkschema. 
Hoe fijn is het om het werk zo in te richten dat je alles kunt doen wanneer jij het zou willen? De spits vermijden, de kinderen naar het werk brengen of de dag beginnen met een ochtendwandeling. Eerlijk dat is toch heerlijk!

3. Een passende vergoeding. 
Het leven is duur. Na een recordhoogte van de inflatie van ruim 11% in 2022 naar een inflatie in 2023 van 4%. Iedereen wil toch leuke dingen blijven doen naast het vervullen van die ge-wel-dige droombaan? Om dat te realiseren is minimaal een passende vergoeding nodig.

4. Goede sfeer in het team. 
Ik zeg altijd; personeel maakt het verschil. Je brengt meer tijd door met je collega’s dan met je partner, kinderen of huisdier. Laat het daarom goed klikken!

5. Zwarte schaap? Nee, ik omschrijf mijzelf liever als het gekleurde schaap!
Durf op te vallen én doe het net iets anders dan de rest. Solliciteer niet met een standaard cv met motivatiebrief, maar neem een pitch op!

6. Een functie die aansluit als een getailleerde jas.
Weet jij wat je wil? Dat klinkt natuurlijk simpel, maar dat is het niet! Er zijn assessments beschikbaar die jou inzicht kunnen geven in jouw ideale droombaan. Zo maken wij gebruik van het assessment van The Selection Lab. Hierdoor kunnen wij ook kijken of je een goede “fit” hebt met een functie als bijvoorbeeld “Receptioniste” of “Secretaresse” of misschien iets out-of-the-box.

7. Durf – hardop – te dromen!
Over 5 jaar werk ik vanuit een zonnige locatie in het buitenland? Zie jij het voor je? Dan ben je al op weg om jouw droom te realiseren. Als jij gelooft in jouw dromen en je streeft ze na, dan ben je al een stap verder naar de realisatie!

8. Knowledge is power!
Zijn er doorgroeimogelijkheden op je huidige werkplek en is het mogelijk om een interessante cursus of opleiding te volgen? Jezelf ontwikkelen kan een belangrijke bijdrage leveren aan jouw werkgeluk!

9. Alle zeilen bijzetten. 
Wil je iets bereiken? Ga er dan maximaal voor! Wil je het verschil maken? Ga tijdelijk fulltime aan de slag om van je droom werkelijkheid te maken!

10. Schrijf je in bij Link2Match! 😉

Stuur een email

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden

De Nieuwsbrief met Vacatureoverzicht wordt maandelijks verstuurd.

Aanmelden Nieuwbrief met Vacatureoverzicht

Contact Info

Link2Match
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Lisa Marink 06-51777722‬
Rinske Buitendijk 06-51477244

Algemene voorwaarden